Log ind Opret bruger
Centeradgang
Kursuslex
Menu
Er der noget vi kan hjælpe med?
70 22 11 73

Stella Maris Hotel de Luxe

Kogtvedvænget 3, 5700 Svendborg, Fyn (Se kort)
5,0

Stella Maris har elegante, moderne og unikke rammer for møder, konferencer og business events med fokus på høj kvalitet.

Med den smukkeste beliggenhed direkte til Svendborg Sund ligger Stella Maris i de skønneste omgivelser.   I den separate mødebolig "Direktørboligen", som er tæt på selve Stella Maris' hovedbygning, kan der holdes eksklusive arrangementer og møder i fred og ro.  Her er tid til fordybelse i en afslappet luksuriøs atmosfære.

"Direktørboligen" har plads til 80 personer og indeholder et stort konferencelokale, to individuelle lokaler samt alle professionelle hjælpemidler. Der er også mulighed for at bruge de andre stuer og loungen i hovedbygningen.

Vi tilrettelægger hvert enkelt arrangement lige efter jeres behov og ønsker.  Vi byder ind med inspirerende idéer til pauser og events herunder muligheder som teambulding aktiviteter fx. en frisk sejlads med træskonnerten "META" fra egen bådebro.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på dejlige Stella Maris Hotel de Luxe.

Kapacitet

Vores 36 værelser er smukt indrettede med inspiration fra New England stilen og de blå farver fra himlen og Sundet undenfor. Der er kræset om hver enkelt detajle i alle værelser, hvor indretningen både respekterer den originale bygningsstil og er tilsat moderne elementer.  Værelserne har hver deres unikke indretning afstemt størrelse og lysindfald.

Værelserne fordeler sig som følger:

2 suiter

32 dobbeltværelser

2 enkeltværelser

 

Restauranten:

Max: 85 personer i samlet lokale

Max: 150 personer i forskellige lokaler

 

Mødelokaler:

Direktørstuen: max 50 personer ved borde (100 ved biograf opstilling)

Salon 1: 15 personer

Salon 2: 15 personer

Salon 1+2: 30 personer

Herskabstuen: 30 personer

Havestuen: 12 personer

Vinkælderen: 16 personer

 

  • Mødelokaler:
    3
  • Gruppelokaler:
    5
  • Auditorier:
    Ikke Angivet
  • Udstillingsmulighed, antal m²:
    100
  • Max kapacitet (bio):
    80
  • Max. personer i auditorium:
    Ikke Angivet
  • Max. personer ved skoleborde:
    50
  • Max. personer i U-bord:
    32
  • Max. personer i ø-opstilling á 6-8 personer:
    48
  • Max. personer ved stående reception:
    150
  • Spisepladser:
    85
  • Værelser:
    36
  • Sengepladser i alt:
    74

Med sin unikke beliggenhed direkte til Svendborg Sund og gennemførte rammer,

får I plads til det succesfulde møde med rum til kreativitet og ro til fordybelse.

Bliv inspireret af vores forslag her, som naturligvis blot er vejledende.

 

Dagmøde

Tidsrum fra kl. 9.00 – 17.00

1 mødelokale med AV-udstyr: Projektor, whiteboard, flipover, WiFi, blokke og penne

Kaffe og te

Let morgenmad de luxe

Mineralvand med og uden brus, frugt og knas under hele mødet

Frokost efter køkkenchefens valg inkl. drikkevarer

Eftermiddagskaffe og -te med hjemmebag samt sodavand

Konferencedøgn

Tidsrum fra kl. 9.00 – 09.00

1 mødelokale med AV-udstyr: Projektor, whiteboard, flipover, WiFi, blokke og penne

Let morgenmad

Mineralvand med og uden brus, most, frugt og knas under hele mødet

Kaffe og te under hele mødet

Frokost efter køkkenchefens valg inkl. drikkevarer

Eftermiddagskaffe og -te med hjemmebag samt sodavand

Aftenmenu med 3 retter efter køkkenchefens valg

Aftenkaffe og -te med sødt

Overnatning

Stella Maris morgenmad de luxe

Dette danner udgangspunkt for servicekvalitetsindekset, som angiver i hvor høj grad mødeplanlæggeren har været tilfreds med Stella Maris Hotel de Luxe.
Servicekvalitetsindekset udgøres af svarende indenfor nedenstående kategorier.

5,0
Service v. reservation
5,0
Aftale overholdelse
5,0
Receptions service
5,0
Teknisk kvalitet
5,0
Service niveau (faglokaler)
5,0
Maden (restaurant)
5,0
Service niveau (restaurant)
5,0
Værelsesrengøring
5,0
Rengøring (faglokaler)
5,0
Generel vedligeholdelse
M.C.
21-11-2018
5,0

Det suverænt bedste sted jeg har været, og jeg har været en del steder. Servicen var i top - I vidste hele forløbet igennem hvem man var - dette er for mig vigtigt, at jeg ikke hele tiden skal forklare hvilken gruppe jeg hører til og i hvilket lokale jeg er, og I havde hele tiden føling med hvor i programmet man var - og der blev spurgt ind til om man fortsat holdt programmet på en yderst diskret måde. Tak for et fantastisk ophold. Er vild med I ikke har en stor buffet til morgenmad og frokost, men maden er afstemt efter mættende kuverter.

C.H.
13-11-2017
4,5

 

U.S.
07-11-2017
4,8

Jeres rammer og service

M.I.
06-11-2017
4,8

Super mad og virkeligt gode lokaler

T.C.
06-11-2017
4,3

 

Er du til gensyn eller overraskelser?

13-09-2018 05:00

Det lokale bysbarn, Anders Granhøj er tilbage ved komfuret på Hotel Stella Maris med sit ærlige og begejstrede håndværk med de dybe franske rødder. ”Jeg tror, kokkene har tabt sig selv lidt i det sikre valg i stedet for at gå efter nydelsen og det lækre. Man skal mærke omsorgen, og man skal kunne vælge, om man vil have overraskelser, udfordringer eller glædelige gensyn. Det hele skal dog laves med personlighed og et håndværk, som gør, at man kan smage, at vi mener noget med det," siger han.

”Vi var lige ved at revne af stolthed over, at Trivagos brugere 2 år i træk har udvalgt os som Danmarks bedste firestjernede hotel,” siger hotelchef Vibeke Halse. ”Vi er helt sikre på, at det er, fordi man som gæst kan opleve og mærke vores glæde og ydmyghed ved at få lov til at dele et så fantastisk sted. Det er derfor, der er sådan en dejlig ro her. Vi er alle sammen med til at give Stella Maris dets helt enestående personlighed, fordi vi involverer os, og det skal man også opleve i restauranten. Vi vil have, at man skal kunne mere end bare spise. Med Anders får vi ikke bare håndværket, vi får også forståelsen. Vi trænger alle sammen til at spise maden hos en kok, som har været ude og smage verden og forstår, hvordan det hele hænger sammen. Vi har lyst til noget, som bare er helt nede på jorden, men som er flyvende, fordi det bare smager godt. Man skal kunne føle sig set og forkælet – uanset om man sidder indenfor i den hyggelige restaurant eller udenfor og nyder at være midtpunkt i det overdådige sundkig,” smiler Vibeke Halse, der ikke selv kan skjule, hvor meget hun glæder sig. ”Man skal kunne mærke åbenheden, at man bare er velkommen, og at vi lægger os i selen med vores håndværk for at give dig det bedste.” Anders Granhøj, der har tilbragt en stor del af sin tidligere karriere i Frankrig, hvor han blandt andet var med til at vinde Michelin-stjerner, vil gerne have Sydfyn mere synlig på det gastronomiske europakort. ”Vi går ikke efter hverken stjerner eller priser. Vi går efter, at hver gæst, der har været her, har haft en så god oplevelse, at den har været værd at dele med andre. Min erfaring siger mig bare, at jo mere man kan smage den gode hensigt og kokken, jo mere kommer man samtidig i spil om de gode anmeldelser i gastronomiske vejvisere som White Guide og lignende.” Stella Maris vil servere god mad, man kan forstå – og blive begejstret af. Anders Granhøj glæder sig til at udforske alle de lækre råvarer, der dyrkes på hotellets søster-virksomhed på Vejrø, men lover også, at det bliver kvaliteten, der bestemmer, hvor varerne kommer fra. ”Kyllingerne er tit bare lækrest fra Frankrig,” fortæller han grinende. ”Det dygtige kokketeam skal behandle det hele med den respekt, mørhed og sprødhed, som naturen har skabt grøntsagen og kødet med. Resten er vores erfaring, håndværk og forståelse. Naturligvis kommer vi til at bruge de unikke, hemmelige baser, som jeg har udviklet gennem årene, og selvfølgelig serverer vi også en dejlig hjemmepisket hollandaisesovs til de retter, hvor det behøves. Når du kommer på Stella Maris, skal du føle, at du vælger alt det lækre til uden at vælge noget fra – og Sydfyn mangler sådan et sted at spise,” tilføjer Anders Granhøj. Blandt de kommende nye tiltag i restauranten er blandt andet et Åbent Hus i anledning af Beaujolais nouveau, hvor de helt friske vine køres direkte fra Frankrig til restauranten til en festlig smagning af den nye høst. Dette løber af stablen tredje torsdag i november. STELLA MARIS er et hotel med en fantastisk beliggenhed direkte ned til Svendborg Sund. STELLA MARIS er en del af Vejrø Gruppen ApS. - Hvad: Anders Granhøj tiltræder som Gastronomisk chef på Restaurant Stella Maris Hvornår: Fra september 2018 Yderligere information: Lea Lohse, Adm. Dir. For Vejrø Gruppen Mobil: 30306184 Gastronomisk chef Anders Granhøj Mobil: 21283641

Hotel kåret som Danmarks bedste

20-11-2017 05:00

Adm. direktør Lea Lohse er stolt over, at hotellet på bare tre år har fået så stærkt fodfæste. En af ingredienserne er høj kvalitet i produkter og råvarer. “Gæsterne kan se, at der er en rød tråd. Vi har en klar vision med fokus på høj kvalitet, bæredygtighed og økologi. Det gælder hele vejen rundt, men ses særlig tydeligt i vores restaurant, hvor vi bestræber os på at få vores råvarer fra lokale fynske producenter. I sæsonen bruger vi så vidt muligt kød og grøntsager fra vores egen økologiske og bæredygtige produktion på øen Vejrø.”

Stella Maris Hotel de Luxe er en del af Vejrø Gruppen, der er ejet af Kim Fournais, medstifter og adm. direktør i Saxo Bank. Foruden luksushotellet, består hotelgruppen også af den danske ø-perle Vejrø. Her er der udover hotel og restaurant både flyveplads og en topmoderne marina. På øen har man også egen produktion af råvarer i højeste kvalitet efter økologiske- og bæredygtige principper. Råvarerne varierer naturligvis efter sæson og leveres blandt andet til Stella Maris’ restaurant.

Læs mere om Stalla Maris Hotel de Luxe

Hotel Stella Maris kåret som Danmarks bedste

22-11-2016 13:14

Brugerne af Trivago har kåret Hotel Stella Maris i Svendbog som det bedste hotel i Danmark. Det sker kun 3 år efter, at hotellet ved Svendborg Sund slog dørene op for første gang. Det har ikke altid ligget i kortene, at det gamle afholdshotel skulle blive blandt de bedste i landet til møder, konference og leisure. Dette ændrede sig dog da Kim Fournais, medstifter og adm. direktør i Saxo Bank, købte og gennemrenoverede det tidligere missionshotel.

"Vi har mange forskellige typer af gæster boende. Lige fra par på weekendtur til bryllupper og konferencer. Fælles er dog, at de alle ønsker afslappet luksus og unikke omgivelser," siger adm. direktør, Lea Lohse.

Stella Maris kan servicere op til 100 mødegæster i det store mødelokale, mens to mindre lokaler hver kan rumme op til 16 personer. Hotellet har 36 værelser, hvoraf mange har havudsigt. Stella Maris tilbyder events i form af f.eks. kajakroning fra egen badebro, yoga og bokseundervisning for at nævne nogle af de mest populære.

De øvrige hoteller på Trivagos top 10 liste er nedefra: Nr. 10 Nimb, 9 Ruths Hotel, 8 Bandholm Hotel, 7 Fru Larsen, 6 Villa Provence, 5 Bøjden Cottage, 4 Boutique Postgården, 3 Lunds Hotel, 2 Bolding Apartment og nr.1 som nævnt Stella Maris.

Læs mere om Hotel Stella Maris

Nyt koncept: 5 mødesteder - 1 regning

22-11-2016 13:10

Fynboerne har igen været kreative. Denne gang er det de 5 luksuriøse venues, Broholm Slot, Stella Maris, Lykkesholm Slot, First Hotel Grand og Munkebo Kro, der er gået sammen om at tilbyde en fælles mødepakke, der gør det muligt at skifte fra det ene venue til det andet i løbet af dagen. Man vælger frit, hvor man vil afholde mødet, og hvor man vil spise sin middag. Det giver ny energi at skifte stemning og lokaliteter, og rent praktisk bookes alt samlet via den samme kontaktperson og afregnes ligeledes samlet med kun én faktura.

Typisk vælger man at afholde møde og overnatning på den samme destination og spise middagen på en anden. Transporten er en oplevelse i sig selv i Kulturbussen, hvor der er klaver, stand up eller andre former for underholdning undervejs. De 27 sæder er samlet i salonopstillinger med bløde sæder og kaffebar ved klaveret.

Læs mere om Fyns nye mødekoncept

Læs mere om Stella Maris

Læs mere om Munkebo Kro

Når hotellet skal være helt unikt

23-09-2015 11:05

Når hotellet skal være helt unikt

I Svendborg har de gode hoteller – og nu har de også et "Hotel de luxe". Hotellet, Stella Maris, findes nu også på Konference.dk.

Hotel Stella Maris i Svendborg var det sidste missionshotel i Danmark og et væsentligt formål for hotellet dengang var at afholde arrangementer, hvor forkyndelse af Guds Ord var det bærende i arbejdet. Sådan er det ikke længere, selv om englene ofte synger i restauranten. Nu er der både vin i kælderen og cocktails i baren.

Hotellet hedder ikke bare Stella Maris, men også ”Hotel de luxe” og det er fuldt fortjent. Det er et hotel, som placerer sig i den bedste ende af hoteller i Danmark, og beliggenheden direkte ned til Svendborg Sund fremhæver hotellets smukke rammer.

Hotel Stella Maris eller "Hotel de luxe" har en særlig ”Mødebolig”, hvor mødegæster får skræddersyet arrangementer i absolut topklasse. Hotellets målgruppen er de, der værdsætter høj kvalitet i alle henseender.

Hotel Stella Maris findes nu på Kursuslex' bookingportal Konference.dk og kan bookes herigennem.

Læs mere om Hotel Stella Maris

Særtilbud

Konference med grillevent på terrassen

09-01-2019 - 28-02-2019

Book et konferenceophold for min. 8 gæster og få frokosten serveret fra grill på terrassen.  Samtidig giver kokken tips og tricks til den vellykkede grilloplevelse, mens I nyder udsigten fra terrasen mod Svendborg Sund i læ for forårsvinden.

Grillevent'en  har en værdi af kr. 450,-

 

Læs mere

Er der noget vi kan hjælpe med?

Vil du hellere have personlig betjening, sidder vi klar til at hjælpe dig.
Vi kender alle mødestederne ud og ind.

Mandag - fredag, kl. 9-16