Log ind Opret bruger
Centeradgang
Kursuslex
Menu
Er der noget vi kan hjælpe med?
70 22 11 73

Strandhotellet Blokhus

Sønder i By 2, 9492 Blokhus, Nordjylland

Hotellet, som er tegnet af den nordjyske arkitekt Jørgen Ussing, er opført i Blokhusstil med hvidpudsede mure og rødt tegltag.

De flotte værelser har alle egen altan i træ, og omkring huset bliver der terrasser. Her er en dejlig have med orangeri, hvor alle kan nyde en god frokost. Til hotellets gæster forefindes en parkeringsplads med mulighed for opladning af elbiler. 

Indenfor præger lobby, spisesal og orangeriet samt wellness indretningen, der følger scenografen fra "Badehotellet", Jette Lehmanns, ideer om et badehotel anno 2017.

Pejsen i både lobby og restaurant samt paneler og tapeter giver varme og hygge.

Strandhotellet Blokhus åbnede dørene op for de første gæster den 1. juli 2017.

Vores værelser...

Varierer i størrelse og indretning.
Alle - undtaget ét - har egen altan eller have.
Langt de fleste har badekar og alle er udstyret med minibar, nespressomaskine, vandkoger, hårdtørrer og skønhedsprodukter.

 • Sengepladser i alt:
  82
 • Enkeltværelser:
  36
 • Dobbeltværelser:
  36
 • Flersengsværelser:
  Ikke Angivet
 • Suiter:
  2
 • Lejligheder/hytter:
  1
 • Værelser uden privat bad/toilet:
  0
 • Handikapegnede værelser:
  30

Hotellet er belligende kun 300 meter fra en af Nordeuropas bedste sandstrande.

Her er kort til livsstilsbutikker og brugskunst.

Blokhus' frodige og smukke Klitplantage ligger et stenkast fra hotellet og byder på løbe- og gåture samt cykelture.

 • I by:
  Ja
 • Landlige omgivelser:
  Ja
 • Ved strand/sø:
  Ja
 • Ved skov:
  Ja

Hotel holder generalprøve før åbning

08-06-2017 05:00

Den 24. juni er der generalprøve, når en række udvalgte gæster kommer på besøg for at prøve rammerne af på Strandhotllet Blokhus, som åbner 1. juli. Der vil være konferencefaciliteter for grupper op til 200 personer.

"Vi har inviteret et helt hotel fuld for at prøve det hele af, så vi får at se, at vandhanerne ikke drypper og, at det hele vender rigtigt," siger hotelchef Anders Thorsager. Han ser frem til at overtage hotellet fra håndværkerne.

Den kommende måneds tid bruges på hovedrengøring og møblering. I disse dage handler det om at finde de rette personer til den faste stab på 15 samt yderligere 15 sæsonansatte medarbejdere.

"Vi er næsten i mål med den faste stab. Vi mangler en morgenkok og en faglært tjener," siger hotelchefen. Og det er ikke så let endda at få stillingerne besat.  I vores branche er der den udfordring, at der mangler faglærte, særligt tjenere.

Chefreceptionist er Lonnie Pape, og Thomas Guldhammer Karlsen er chefkok. "I ansættelserne går vi efter mennesket, og ikke hvor mange medaljer man har på sit svendebrev. Hotellet skal have en afslappet og familiær atmosfære, uden at det bliver for påtrængende," siger Anders Thorsager. (Kilde: Nordjyske).

Læs mere om Strandhotellet Blokhus

Ny leder af Strandhotellet Blokhus er vant til succes

28-03-2017 06:00

Når Strandhotellet Blokhus åbner 1. juli står den nye direktør klar til at skabe omsætning og forkæle gæsterne. Han er uddannet kok og i gang med en HD i ledelse ved Aalborg Universitet. 34-årige Anders Thorsager kommer fra den nordjyske hotel- og restaurationsbranche, hvor han har vendt en del underskud til overskud. Senest som hoteldirektør på det 800 sengepladser store Hotel Fyrklit i Hirtshals, hvor han fordoblede omsætningen på blot 1 år. Nu skal han stå i spidsen for det nye bade- og konferencehotel.

”At nogen ville lave noget så bindegalt, som et luksusbadehotel i Blokhus, tændte min ild, " siger den kommende direktør. "Og da jeg så, hvor fuldstændig gennemarbejdet og gennemført, hele konceptet er og kommer til at blive, var jeg solgt."

Strandhotellet Blokhus har 36 værelser og to suiter. Hotellet er bygget med ”referencer” til de klassiske badehoteller fra 1920’erne og 30’erne og tilbyder bl.a. gourmetrestaurant og wellness. Designet lægger sig op ad det, man kender fra f.eks. Skagen. Værelserne har udsigt til Vesterhavet og klitplantagen.

Læs mere om Strandhotellet Blokhus

Nyt konference- og strandhotel i Blokhus åbner 2. juli

17-02-2017 07:00

I sommeren 2017 - forventligt den 2. juli - åbner det nye Strandhotel Blokhus med konferencelokaler, 36 flotte dobbeltværelser og 2 suiter – alle med egen altan/terrasse, og udsigt til den hyggelige gårdhave.Strandhotellet opføres som et originalt badehotel med netop den lyse stemning og atmosfære, som man forbinder med hav og klitter. Alt er dog tilpasset kravene i 2017.

Hotellet får en smuk lobby med åben pejs, elegant restaurant, hyggelig gårdhave, afslappet pool– og wellness afdeling. Der bliver etableret 38 parkeringspladser, og mulighed for opladning af EL biler. På Strandhotellet Blokhus vil der kunne afholdes selskaber, møder og konferencer i venlige og lyse omgivelser.

Læs mere om Strandhotellet Blokhus

Er der noget vi kan hjælpe med?

Vil du hellere have personlig betjening, sidder vi klar til at hjælpe dig.
Vi kender alle mødestederne ud og ind.

Mandag - fredag, kl. 9-16