Sign In

Sign In

Strandhotellet Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK688,00

Strandpromenaden 7, 3770 Allinge, Bornholm

Lad Strandhotellets smukke lokaler og Bornholms natur danne rammerne om jeres næste konference
Hos os kan I afholde jeres faglige arrangement, mens I nyder hotellets traditionelle stemning, forplejning af høj kvalitet, den nyrenoverede balsal og vores skønne værelser. Herudover er vi omgivet af Nordbornholms unikke natur, hvilket giver rig mulighed for at kombinere jeres faglige ophold med vandreture, ekskursioner, walk ’n’ talks og andre spændende udendørs-aktiviteter.

Vi tilbyder forplejning og forfriskninger under og mellem møderne og sammensætter gerne individuelle løsninger, skræddersyet til jeres behov. Vi stiller AV-udstyr, projektor, whiteboards, flipcharts og Wi-Fi til rådighed i forbindelse med konferencer og møder, og vi tilbyder kopi-og printservice efter aftale.

Har I behov for at sammensætte et individuelt konferenceprogram med særlige aktiviteter eller ekskursioner på Bornholm, hjælper vi jer gerne med planlægningen af udflugter, transport og andre ønsker. Vores beliggenhed ud til vandet lige ved Hammerknuden giver jer mulighed for at udforske Nordbornholms unikke natur samt at sætte et helt særligt præg på jeres ophold.

Vi tilbyder konferencepakker fra minimum otte personer.

Kapacitet

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 688
DKK 2695
×

Information

Værelser 45
Spisepladser 220
Handikapvenlig Nej
Mødelokaler 2
Gruppelokaler 4

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 150
Max. pers. ved skoleborde 100
Max. pers. i U-bord 59
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 150
Max. pers. ved stående reception 301