Log ind Opret bruger
Centeradgang
Kursuslex
Menu
Er der noget vi kan hjælpe med?
70 22 11 73

Sukkerfabrikken

Kostervej 2B, 4780 Stege, Sjælland og øer (Se kort)
4,0

På Sukkerfabrikken i Stege på Møn er der gode faciliteter til afholdelse af større arrangementer som konferencer, messer og møder. Sukkerfabrikken har adresse på kysten i en afstand af godt en times kørsel fra København. Her er gode parkeringsmuligheder og infrastruktur, en bred vifte af overnatningsmuligheder, og adgang til løsninger af transport.

Den smukke Böhmiske Hal er godkendt til 600 mennesker og egner sig til større begivenheder og arrangementer for 100-350 siddende gæster. Dansesalen er smukt renoveret med bevarelse af den industrielle karakter, og her kan 50-300 mennesker samles og tilbringe en dag med fokus og koncentration.

Vi tilbyder helhedsløsninger og totaloplevelser – Vi byder gerne ind med løsninger til alt fra catering og naturoplevelser til transport og overnatning. Vi har et rigt netværk af lokale samarbejdspartnere fra Hotel Saxkjøbing og Meyer’s Mad, til Residens Møen, GeoCenter Møns Klint og leverandører af lokale råvarer.

På Sukkerfabrikken har vi Dansesalen, der har kapacitet på op til 300 mennesker, og Den Böhmiske Hal, hvor der kan være op til 600 mennesker.

Dansesalen kan indrettes til mødelokale og koncert- og teatersal. Salen kan inddeles i to adskilte lokaler og er således fleksibel i forhold til de enkelte arrangementer og særlige behov.

Den Böhmiske Hal er kendetegnet ved den smukke vælvede loftskonstruktion, lavet af hvad man troede var böhmisk fyr. Det viste sig dog at være pommersk. Men deraf navnet! Salen er pompøs i sit omfang og der er garanti for god stemning, slået an af den allestedsnærværende industrikultur.

Vi har et publikumspodie, hvor der kan side 75 personer. Vi har stole og borde til op 500 personer.

Vi tilbyder teknisk udstyr og support til afvikling af dit arrangement.

 • Mødelokaler:
  2
 • Gruppelokaler:
  3
 • Auditorier:
  2
 • Udstillingsmulighed, antal m²:
  800
 • Max kapacitet (bio):
  350
 • Max. personer i auditorium:
  600
 • Max. personer ved skoleborde:
  300
 • Max. personer i U-bord:
  100
 • Max. personer i ø-opstilling á 6-8 personer:
  250
 • Max. personer ved stående reception:
  600
 • Spisepladser:
  400
 • Værelser:
  0
 • Sengepladser i alt:
  Ikke Angivet

Udover vores smukke sale, Dansesalen & Den Böhmiske Hal, har vi mindre mødelokaler, som kan indrettes efter behov.

Der er wifi i Den Böhmiske Hal, og det kan etableres i alle øvrige lokaler efter behov.

Der er massere af parkeringspladser på Sukkerfabrikken. Hvis man benytter offentlig transport har vi et busstoppested ved indkørslen. Fladså Turist har en afdeling på Sukkerfabrikken og tilbyder gerne transportløsninger.

Umiddelbart under Den Böhmiske Hal har vi et top moderne fitness center, Fitness Møn, der tilbyder personlig træning - og træning når det passer dig i det døgnåbne center.

Yderligere har vi 'vores egen' café på matriklen. Yoganamnam drives af Vibe, som er passioneret omkring sund og nærrende kost, der er medvirkende til, at vi kan yder vores bedste.

Udover de nævnte rummer Sukkerfabrikken butikker som Det Lille Røgeri, Flügger Farver, Filtenborg El, Rema 1000 og ikke mindst Møn Bolcher & Dragee.

Sukkerfabrikken arbejder sammen med Geocenter Møns Klint og Møns Klint Resort, og kan tilbyde ture til smukke Østmøn, eksempelvis på hesteryg eller mountainbike gennem Klinteskoven.

På Sukkerfabrikken ønsker vi først og fremmest at lave aftaler, der gør alle parter tilfredse og giver de deltagende en god oplevelse.

Udgangspunktet er altid det enkelte arrangement og de særlige behov, der knytter sig hertil. Ingen arrangementer er ens.

Vores priser er ganske rimelige og absolut konkurrencedygtige!

Sukkerfabrikken er beliggende fem kvarters kørsel syd for København.

Der er en halv times kørsel fra Vordingborg Station, hvor der er faste forbindelse til bl.a. Hamburg og København.

Der er direkte busforbindelse til Sukkerfabrikken.

Afstande til Sukkerfabrikken:

118 km. Rådhuspladsen i København

120 km. fra Kastrup Lufthavn

160 km. fra Helsingør/Helsingborg

180 Km. fra Odense

290 km. fra Aarhus

 • I by:
  Nej
 • Landlige omgivelser:
  Nej
 • Ved strand/sø:
  Ja
 • Ved skov:
  Nej

Dette danner udgangspunkt for servicekvalitetsindekset, som angiver i hvor høj grad mødeplanlæggeren har været tilfreds med Sukkerfabrikken.
Servicekvalitetsindekset udgøres af svarende indenfor nedenstående kategorier.

Intet svar tilgængelig
Service v. reservation
Intet svar tilgængelig
Aftale overholdelse
Intet svar tilgængelig
Receptions service
Intet svar tilgængelig
Teknisk kvalitet
Intet svar tilgængelig
Service niveau (faglokaler)
Intet svar tilgængelig
Maden (restaurant)
Intet svar tilgængelig
Service niveau (restaurant)
Intet svar tilgængelig
Værelsesrengøring
Intet svar tilgængelig
Rengøring (faglokaler)
Intet svar tilgængelig
Generel vedligeholdelse
V.T.
27-09-2017
4,0

 

Sukkerfabrikken nyrenoveret til møder

14-11-2017 04:00

Sukkerfabrikkens møde- og konference faciliteter er opgraderet, så vi nu med stolthed kan invitere arrangementer fra 50-300 mennesker velkomne!," skriver fabrikken i en pressemeddelelse.

Sukkerfabrikken, som ligger 5 kvarter fra Kbh., rummer en masse industrikultur og fremstår både rustik og imødekommende med sine tusindvis af mursten. Som kursus-, møde- og konference destination kan Sukkerfabrikken bryste sig af både at ligge lige op ad den 750 år gamle og stemningsfulde købstad Stege og på den anden side have kysten og den Mønske natur i ‘baghaven’.

"På Sukkerfabrikken bestræber vi os på at agere så bæredygtigt som muligt. Vi har en stærk lokal forankring, der bl.a. manifesterer sig i gode samarbejder med Ø-risteri, som leverer den ypperste kaffe og et nært samarbejde med Sukkerfabrikkens café, der er 100% økologisk med leverance fra flere lokale producenter. Sukkerfabrikken arbejder på at få Grøn Nøgle certificeringen, og er en naturlig del af Møn Biosfære.

Der er opgraderet på vigtige detaljer som belysning og køkkenfaciliteter, hvilket gør en kæmpe forskel for dels at kunne skabe den rette stemning og dels få et arrangement til at køre på skinner.

Se mere om Sukkerfabrikken

Er der noget vi kan hjælpe med?

Vil du hellere have personlig betjening, sidder vi klar til at hjælpe dig.
Vi kender alle mødestederne ud og ind.

Mandag - fredag, kl. 9-16