Sign In

Sign In

The Norrmans Castle Møde- og Konferencesteder, Slotte og herregårde Priser fra DKK869,00

Häckeberga slott, S-24 798 Genarp, Sverige

KONFERENCE I ET SLOTSLIGE OMGIVELSER
Er mad vigtig, når du tager til en konference? Nyder du at opleve noget ud over det sædvanlige? Vil du have masser af plads og mulighed for at samle dit selskab på en ø i en sø i et slot? Så er du kommet til det rigtige sted! Velkommen til The Norrmans på Häckeberga Slot.
Vi investerer i mennesker, der kan give dig den oplevelse, du har brug for. For vi tror på, at de mennesker, du møder, er lige så vigtige som maden og indretningen. Skriv gerne til os og fortæl os, hvilken slags oplevelse du ønsker. Vi har også samarbejde med Rurik på RAäventyr som bor i skoven uden for slottet og Marianne på Time2learn, hvis du ønsker at arbejde med en form for teambuilding. Om aftenen kan du nyde mad tilberedt med råvarer fra skove og søer i Skåne.
Hjertelig velkommen til vores konference på Häckeberga Slot!

Kapacitet

Vi har fem konferencelokaler i forskellige størrelser og flere lounger og lokaler at trække sig tilbage til for mindre grupper og samtaler. Alle konferencelokaler er udstyret med moderne teknologi, der går hånd i hånd med kakkelovne og store kraftige egetræsdøre. Der er 27 dobbeltværelser med 54 senge på slottet og i den nærliggende pavillon ved søen.

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 869
DKK 2226
×

Information

Værelser 27
Spisepladser 70
Handikapvenlig Ja
Mødelokaler 5
Gruppelokaler 4

Kapacitet

Max. pers. i auditorium 70
Max. pers. ved skoleborde 25
Max. pers. i U-bord 25
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 48
Max. pers. ved stående reception 100