Log ind Opret bruger
Centeradgang
Kursuslex
Menu
Er der noget vi kan hjælpe med?
70 22 11 73

TIVOLI

Vesterbrogade 3, 1630 København V, Storkøbenhavn (Se kort)
3,6

Tivoli – hvor man mødes, så det huskes

I Tivoli får du en unik og eventyrlig ramme om møder, konferencer, produktlanceringer, modeshows m.m. for alt fra 15 til 1600 personer.

Her bliver ethvert arrangement eneståede. Mad og drikke er altid fra Nimb, og lokalerne er altid fra en anden verden: Eventyrlige, smagfulde og inspirerende.

Hold f.eks. konference i Koncertsalen, reception i Akvariet, møde i Kuplen eller gilde på H.C. Andersen Slottet. Plej netværket i Nimb Bar, slut af med middag fra Nimb eller nyd en aften i Haven: I Tivoli sætter end ikke fantasien grænser.

Og hvorfor ikke sætte prikken over i’et ved at kombinere jeres arrangement med forlystelser, musik og underholdning i den smukke, gamle have?

Vi har masser af fantasifulde idéer og stor erfaring med at tilrettelægge professionelle arrangementer af enhver art. Kontakt os i dag og lad os skræddersy jeres arrangement:

33 75 02 47 eller business@tivoli.dk

Seneste nyheder


Her kan man booke VIPerne ind

24-09-2018 13:00

Så er duftene og de rene håndklæder lagt frem. Nimb Wellness står klar til at modtage de 5-stjernede wellness gæster.

Læs mere

I Glassalen og Koncertsalen er der auditorium for op til 1626 personer. I Akvariefoyeren kan I holde reception for op til 600 personer med Europas længste saltvandsakvarium som baggrund. Og i H.C. Andersen Salen kan I holde selskab for over 340 personer.

Møder og præsentationer kan I f.eks. holde i de smukke lokaler på Nimb med plads til alt fra 16 til 80 personer.

Vi har en lang række lokaler med forskellige størrelser, stemning og muligheder. Kontakt os i dag og lad os finde de ideelle rammer for jeres arrangement.

 • Mødelokaler:
  9
 • Gruppelokaler:
  8
 • Auditorier:
  2
 • Udstillingsmulighed, antal m²:
  Ikke Angivet
 • Max kapacitet (bio):
  1626
 • Max. personer i auditorium:
  1626
 • Max. personer ved skoleborde:
  150
 • Max. personer i U-bord:
  30
 • Max. personer i ø-opstilling á 6-8 personer:
  200
 • Max. personer ved stående reception:
  600
 • Spisepladser:
  349
 • Værelser:
  38
 • Sengepladser i alt:
  76

Faciliteter og aktiviteter:

 • Av-udstyr og gratis wifi
 • Udstillingsfaciliteter
 • Teambuilding-aktiviteter
 • Out-door faciliteter
 • Restauranter
 • Vinsmagning
 • Rundvisning i Tivoli
 • Forlystelser
 • 5-kamp
 • Musik, shows og underholdning
 • Gratis WiFi:
  Ja
 • Motionsrum:
  Ja
 • Tennis:
  Nej
 • Boldbane:
  Nej
 • Motions-sti:
  Nej
 • Indendørs swimmingpool:
  Nej
 • Udendørs swimmingpool:
  Ja
 • Spa bad:
  Nej
 • Spa-Område:
  Ja
 • Solarie:
  Nej
 • Sauna:
  Nej

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Tivoli ligger i hjertet af København - lige imellem Hovedbanegården og Rådhuspladsen. Med indgange fra flere sider er der altid nem adgang til den eventyrlige have.

Midt i Tivoli ligger Nimb Hotel med 5 restauranter og barer.

 • I by:
  Ja
 • Landlige omgivelser:
  Nej
 • Ved strand/sø:
  Nej
 • Ved skov:
  Nej

Dette danner udgangspunkt for servicekvalitetsindekset, som angiver i hvor høj grad mødeplanlæggeren har været tilfreds med TIVOLI.
Servicekvalitetsindekset udgøres af svarende indenfor nedenstående kategorier.

Intet svar tilgængelig
Service v. reservation
Intet svar tilgængelig
Aftale overholdelse
Intet svar tilgængelig
Receptions service
Intet svar tilgængelig
Teknisk kvalitet
Intet svar tilgængelig
Service niveau (faglokaler)
Intet svar tilgængelig
Maden (restaurant)
Intet svar tilgængelig
Service niveau (restaurant)
Intet svar tilgængelig
Værelsesrengøring
Intet svar tilgængelig
Rengøring (faglokaler)
Intet svar tilgængelig
Generel vedligeholdelse
M.T.
26-03-2018
3,6

 

Her kan man booke VIPerne ind

24-09-2018 13:00

Stemningen leder tankerne hen på orientalske eventyr, når man træder ud af elevatoren og ind i Nimb Wellness-universet. Området er på 300 m2 og har separate rum til massage og behandlinger, hvor man blandt andet kan få skønhedsbehandlinger, sportsmassage, body sds-behandlinger og akupunktur.

Nimb Wellness er åbent for hotellets gæster og medlemmer af den nye "Nimb Club". Hotellet har valgt at have et  begrænset antal medlemmer til wellness klubben, så der ikke bliver for crowded.

Se mere om møder - og konferencer på Nimb

Maden bliver grønnere og grønnere

17-09-2018 05:05

Wagamama i Tivoli åbnede i 2006 som den første i Danmark. I 2014 åbnede Wagamama en restaurant på Frederiksberg. Det var første gang i Tivolis lange historie, at en Tivoli-restaurant åbnede udenfor Haven. I Tivoli findes der flere muligheder for grøn mad. Bl.a. Det Japanske Tårn og Tivoli Food Hall har en vegansk menu og flere veganske valgmuligheder. Og i Restaurant Gemyse, som er omgivet af en lille have, og hvor man kan spise i drivhuset.

Se mere om møder og konferencer i Tivoli

Få overblikket over Tivolis restauranter

Ny Rooftop i Kbh.s centrum

22-06-2018 05:00

Tivoli Hjørnet blev onsdag den 19. juni tildelt en "American Architecture Award" i kategorien “mixed-use buildings” (bygninger med flere forskellige formål). Prisen gives til bygnings- og landskabsdesign udført af amerikanske arkitekter i eller uden for USA. “Nationens største offentlige pris, givet af en kultur- og uddannelsesinstitution, der er ikke-kommerciel og uden tilhørsforhold til branchen.” Sådan beskrives American Architecture Award, der uddeles af The Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design og The European Centre for Architecture Art Design and Urban Studies. Kilde: Pressemeddelelse.

Se mere om mødefaciliteter i Tivoli

Se video, hvor chefdesigner René Jasper Thomsen viser Nimb Roof frem

Her kan mødet kombineres med ALT

23-04-2018 05:00

Der er mulighed for at kombinere arrangementet med en lang række forlystelser, musik og underholdning lige uden for dørene. Men man kan også vælge at blive siddende i de rolige og moderne indrettede, historiske lokaler, hvor man kan sidde i fuldkommen fred og gøre sig tanker eller hygge sig sammen foran pejsen efter dagens bedrifter. Her er der ingen larm, der kan forstyrre freden. Mad og drikke er på et niveau for sig - og altid fra Nimb.

Se mere om Tivoli

Årets sidste MødeMekka afholdes i eventyrlige omgivelser

16-11-2016 13:11

Der har været meget stor interesse for at deltage i årets sidste MødeMekka torsdag den 24. november - faktisk så stor, at der nu er venteliste for at komme med til arrangementet.  

Den store interesse forstår man godt, for gæsterne får masser af inspiration til deres kommende møder og arrangementer. De kan holde speed-møder med 45 af landets bedste møde- og konferencesteder og høre alt om mulighederne for mødeaktiviteter på stederne.

Efter speed-møderne kan gæsterne glæde sig til en intimkoncert med Erann DD, inden der bliver budt på lækker aftenbuffet i Akvariefoyeren. Dagen afsluttes med lodtrækning af flotte præmier og en goodie-bag fyldt med gode sager. Og mon ikke julestemningen for alvor indfinder sig, når gæsterne efter MødeMekka kan besøge Tivolis hyggelige julemarked.

Læs mere om MødeMekka

Det er her, det sner: MødeMekka i Tivoli

01-11-2016 01:04

Kom og vær med den 24. november, når Kursuslex endnu en gang slår dørene op til det smukke, julepyntede Tivoli. Der vil være masser af inspiration og mulighed for at tale personligt med repræsentanter fra over 40 vidt forskellige venues fra både Danmark og udlandet. På dette årets sidste MødeMekka bliver det ekstra festligt at deltage.

Både bookere og leverandører møde, når tusmørket sætter ind, og alt tager sig ud fra sin bedste side i og omkring Tivoli Slottet. Inde i varmen er der mulighed for at afholde korte, personlige møder med repræsentanter fra både skandinaviske hotelkæder, storslåede slotte, hippe cityhoteller, klassiske konferencesteder, ind- og udenlandske MICE-destinationer og meget, meget mere. Invitationen gælder alene for mødebookere, og det er gratis at deltage.

Der er lagt op til en eventyrlig dag, hvor deltagerne ikke alene bliver klogere på, hvordan Tivoli og Tivoli Slottet fungerer som mødested, man vil også møde kendte som ukendte samarbejdspartnere og kolleger fra møde- og eventbranchen. Det hele afsluttes med en intimkoncert, hvor Erann DD optræder eksklusivt for gæsterne MødeMekka. Efter arrangementet er der mulighed for at besøge Tivolis Julemarked på egen hånd og for alvor komme i julestemning.

Læs mere om MødeMekka

Over 100 mødeplanlæggere til netværk & MødeMekka i Tivoli

03-12-2015 12:13

MødeMekka den 26. november i Tivoli var præget af et stort antal yderst veloplagte deltagere, masser af nye aftaler med udstillerne og et hav af luksuspræmier til de fremmødte mødeplanlæggere. Tilfredsheden var synlig for alle parter, og der var lækre smagsoplevelser i den smukke Rotunden hos Nimb.

Radiovært og foredragsholder Mads Vangsø sørgede for de helt store grin med sin gakkede kvindequiz, som afslørede de mange fremmødte kvinders viden om sig selv. Hvem ved for eksempel, hvor mange procent kvinder, der har smidt en sko efter deres mand? (35% er det rigtige svar). Alle gæster gik hjem med en lille æske julechokolader, dekoreret specielt til lejligheden hos Choko Choko Yeah.

Næste MødeMekka finder sted på Langelinje Pavillonen den 28. januar 2016.

Få et tip om MødeMekka 28. januar

Læs om MødeMekka

Et juleklædt Tivoli danner rammen for årets sidste MødeMekka

27-10-2015 11:10

Et juleklædt Tivoli danner rammen for årets sidste MødeMekka

Book personlige møder med leverandører og oplev en dag med masser af inspiration til bedre møder.

Torsdag den 26. november inviterer Kursuslex alle mødeplanlæggere i Tivoli, hvor man får mulighed for at mødes personligt med ca. 30 leverandører af venues, eventsteder, speakerbureauer m.m.

TV- og radiovært Mads Vangsø står i spidsen for en sjov quiz med flotte præmier, hvor det gælder om at vide så meget som muligt om de deltagende leverandører.

Dagen afsluttes med en let og lækker middag i Nimb Rotunden samt efterfølgende rundvisning i den smukke forlystelseshave.

Der er lagt op til en eventyrlig dag, hvor du ikke bare bliver klogere på, hvordan Tivoli fungerer som mødested, men også møder mulige samarbejdspartnere og kolleger fra møde- og eventbranchen.

Film om MødeMekka
Kursuslex har lige fået lavet en lille film om MødeMekka. Se filmen og oplev hvordan et MødeMekka foregår med bl.a. speed-møder, foredrag og netværk. Hør også interviews med de deltagende mødeplanlæggere.

Se filmen om MødeMekka

Læs mere om MødeMekka i Tivoli

Tivoli i nyt samarbejde om teambuilding

09-06-2015 13:10

På Møde- og Eventmessen 2015 oplevede Tivoli i lighed med de andre udstillere en stigende interesse for møder med aktiv deltagerinvolvering og større fokus på mødets formål.

Nu har teambuildingbureaet CoastZone og Tivoli i fællesskab udarbejdet koncepter specielt til den gamle have. Målet har været at bringe historien og traditionen ind i aktiviteterne og at forankre Tivolis sjæl i alt, hvad der sker.

Én af aktiviteterne hedder ”Tivoli's Sjæl”. Her inddeles deltagerne i mindre teams, som kort introduceres til de forskellige elementer i Tivoli’s Sjæl. Hvert team har en smartphone til rådighed, samt et oversigtskort over haven. På kortet er der forskellige udfordringer og informationer, som guider teamet rundt i haven. På turen rundt skal teamet tage billeder af forskellige udfordringer og billederne tæller som point.

I aktiviteten er der fokus på energi, fantasi og spontanitet. Fælles for udfordringerne er samarbejde, kommunikation og kreativ tænkning. Gennem refleksion er det hensigten at skabe en parallel til hverdagen og få talt om positiv adfærd og faglige emner. CoastZones instruktører følger op på øvelsen og afslutter med fælles snak og evaluering.

Læs mere om teambuildingaktiviterne

Læs mere om Tivoli

Hold mødet i Tivoli

24-06-2014 00:17

Tivoli kan andet end god mad og forlystelser, for haven byder også på fantastiske rammer om møder, konferencer, produktlanceringer, modeshows og meget mere.

 

Nu kan du også finde Tivoli på kursuslex.dk, hvor mødeplanlæggere kan få alle relevante oplysninger om stedets muligheder.

 

I Tivoli er der plads til arrangementer fra 15 til 1600 personer og maden samt drikkevarerne er altid fra Nimb. Hold f.eks. konference i Koncertsalen, reception i Akvariet, møde i Kuplen eller gilde på H.C. Andersen Slottet. Plej netværket i Nimb Bar, slut af med middag fra Nimb eller nyd en aften i Haven.

 

Ja, der er nok af muligheder.

 

Den 4. september inviterer Kursuslex alle mødeplanlæggere til MødeMekka i Tivoli.

 

>>Læs mere om Tivoli

>>Læs mere om MødeMekka d. 4. september

TV-vært Lise Rønne gæster MødeMekka

24-06-2014 00:15

MødeMekka er designet til dig, der planlægger, arrangerer og indkøber møder, konferencer samt events.

 

På speed-møder à 15. min. får du mulighed for at mødes personligt med mange forskellige udbydere. Foruden 30 spændende hotel- og konferencesteder samt eventbueauer byder arrangementet også på en eksklusiv rundvisning i den gamle have.

 

Ved efterårsæsonens første MødeMekka den 4. september i Tivoli, kan du også møde TV-værten Lise Rønne bl.a kendt fra X-factor og det europæiske Melodi Grand Prix i København. Lise Rønne kommer og fortæller anekdoter og indrømmelser, som mange kender fra dagligdagen. Hør f.eks. hvad hun gjorde, da hun blev rørt til en jobsamtale og græd, da hun satte sig foran sin leder.

 

>>Læs mere om MødeMekka 4. september

Er der noget vi kan hjælpe med?

Vil du hellere have personlig betjening, sidder vi klar til at hjælpe dig.
Vi kender alle mødestederne ud og ind.

70 22 11 73

Mandag - fredag, kl. 9-16