Sign In

Sign In

Tivoli Hotel & Congress Center Kongressteder, Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK925,00

Arni Magnussons Gade 2, 1577 København V, Storkøbenhavn

Tivoli Hotel & Congress Center er centralt beliggende i København inden for gåafstand af alle seværdigheder. Med en beliggenhed på Kalvebod Brygge og udsigt til havnen er I tæt på alt. Vores ”Grønne Strøg” byder på muligheder for teambuilding og hygge og er et oplagt sted for at nyde kaffepausen eller velkomstdrinken udenfor, når vejret tillader det.

Hotellets 679 værelser fordeler sig i de to tårne, som har hvert deres Tivoli-inspirerede tema. I det ene tårn åbner du værelsesdøren til et diskret design af multiple farver og mønstre, og i det andet tårn byder værelserne på et råt, nordisk design af træ og lyse, bløde nuancer. Nyd den store swimmingpool eller det lækre fitness område og spis i en af hotellets mange restauranter og barer.

Tivoli Hotel & Congress Center har stillet lokaler og professionelle hænder til rådighed for utallige arrangører siden 2010 – og dén portofolio af viden og erfaring tager vi selvsagt med under armen, når vi planlægger dit arrangement. Hos os kan du holde alt lige fra små møder til større konferencer. Vi sørger for, at du bliver tilknyttet din egen Event Manager, som har helikopterblikket, men også spotter – og sætter pris på – ’djævlen’ i detaljen. Event Manageren hjælper dig også med at vælge mellem vores talrige mødepakker eller sammensætte din egen, giver inspiration og anbefalinger. På den måde når du succesfuldt i mål med dit arrangement på hotellet.

Tivoli Hotel & Congress Center har igen i 2022 vundet i kategorien ’Bedste Hotel i København’ ved Danish Travel Award, hvilket vi er meget stolte over. Vi glæder os til at byde dig og dine gæster velkommen

Kapacitet

Tivoli Hotel & Congress Center har i alt 55 mødelokaler af varierende størrelse. Fra det lille lokale til 8 personer til de store lyse lokaler med plads til op til 450 personer. Flere af lokalerne kan slås sammen og er derfor velegnet til både møder, middage og udstillinger.

Alle lokaler med undtagelse af vores auditorier har dagslys og ligger i tæt nærhed til hinanden. De er alle udstyret med det nyeste AV udstyr og teknik. Omkring lokalerne er der skønne pauseområder med plads til forplejning og netværk, og vores store foyerområde er ideelt til receptioner, udstillinger mm.

Vores to auditorier har plads til 195 eller 407 personer med godt udsyn til scenen fra alle pladser, stole med skriveklapper samt elektricitetsudtag ved hver anden stol.

Danmarks smukkeste kongressal finder du på Tivoli Hotel & Congress Center med højt til loftet, dagslys, smukke lysekroner og “state of the art” teknik. Hold jeres møde, fest eller udstilling her. Der er plads til 2400 personer i teaterstil,1072 ved lange borde og 930 ved runde borde.

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Service
Value for Money
Find vej
Cleanliness

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 925
DKK
×

Information

Deltagere 2330
Værelser 679
Spisepladser 1352
Handikapvenlig Ja
Mødelokaler 55
Gruppelokaler 15

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 1896
Max. pers. i auditorium 407
Max. pers. ved skoleborde 1352
Max. pers. i U-bord 72
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 150
Max. pers. ved stående reception 2017

Miljømærkninger