Sign In

Sign In

TIVOLI Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK945,00

Vesterbrogade 3, 1630 København V, Storkøbenhavn

Tivoli – hvor man mødes, så det huskes

I Tivoli og på Nimb Hotel får du en unik og eventyrlig ramme om møder, konferencer, produktlanceringer, modeshows m.m. for alt fra 10 til 1600 personer.

Her bliver ethvert arrangement eneståede. Mad og drikke er altid fra Nimb, og lokalerne er altid fra en anden verden: Eventyrlige, smagfulde og inspirerende.

Hold f.eks. konference i Koncertsalen, reception i Akvariet, møde i Kuplen eller firmafest i Axelborg eller på H.C. Andersen Slottet. Plej netværket i Nimb Bar, slut af med middag fra Nimb Brasserie og nyd en aften i Haven: I Tivoli sætter end ikke fantasien grænser.

Og hvorfor ikke sætte prikken over i’et ved at kombinere jeres arrangement med forlystelser, musik og underholdning i den smukke, gamle have?

Vi har masser af fantasifulde idéer og stor erfaring med at tilrettelægge professionelle arrangementer af enhver art. Kontakt os i dag og lad os skræddersy jeres arrangement.

Kapacitet

I Glassalen og Koncertsalen er der auditorium for op til 1626 personer. I Akvariefoyeren kan I holde reception for op til 600 personer med Europas længste saltvandsakvarium som baggrund. Og i H.C. Andersen Salen og Axelborg salen kan I holde selskab for op til 350 personer.

Møder og præsentationer kan I f.eks. holde i de smukke lokaler på Nimb med plads til alt fra 10 til 80 personer.

Vi har en lang række lokaler med forskellige størrelser, stemning og muligheder. Kontakt os i dag og lad os finde de ideelle rammer for jeres arrangement.

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 945
DKK
×

Information

Deltagere 1626
Værelser 38
Spisepladser 349
Handikapvenlig Ja
Mødelokaler 9
Gruppelokaler 8
Auditorier 2

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 1626
Max. pers. i auditorium 1626
Max. pers. ved skoleborde 150
Max. pers. i U-bord 30
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 200
Max. pers. ved stående reception 600