Sign In

Sign In

Trinity Hotel & Konference Center Kongressteder, Møde- og Konferencesteder, Utraditionelle Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK723,00

Gl. Færgevej 30, Snoghøj, 7000 Fredericia, Jylland

Trinity Hotel & Konference Center

Trinity er nabo til den gamle Lillebæltsbro med udsigt til grønne områder og direkte adgang til skønne stier og naturoplevelser.

Vi tilbyder lyse og imødekommende mødelokaler og faciliteter til ethvert formål, uanset om I er 2 eller 212 deltagere. De fleste med udsigt til Lillebælt. Et møde eller en konference er en investering, og vi ved, hvor afgørende det er, at du får et godt afkast. Derfor kan du trygt placere dit møde og konference på Trinity.

Vi tænker på miljøet – og på jeres oplevelse

Det gør vi bl.a. ved at være med i kontrollerede og certificerede ordninger som GreenKey, Horesta’s stjerne certificering og Det økologiske Spisemærke.
Der ud over arbejder vi aktivt med God Arbejdslyst, Værtskab i Særklasse og 10 af FN’s 17 verdensmål.

Green Key hotel
Det betyder, at vi gør en ekstra indsats for at beskytte miljøet og dermed også klimaet ved at leve op til Green Keys skrappe miljøkrav.
Vi gør det lettere for dig at passe på miljøet uden, at det går ud over din oplevelse og komfort.

Vi gør mere
Ud over Green Keys krav, indkøber og bruger vi 100% vindmøllestrøm, bruger miljøvenlige rengøringsmidler, benytter 100% naturligt fremstillede plejemidler på værelserne og refiller emballage. Vi er i gang med udfasning af engangsplast, sorterer affald, og i arbejdet med vedligeholdelse og renovering af Trinity indtænkes løbende miljø- og energiforbedringer.

Trafikforbindelser
Bil: E20, afkørsel 59, 1 km til Trinity.
Tog: Til Fredericia eller Middelfart Banegård, 7 km til Trinity.
Bus: Fredericia buslinje 3 mod Vejrmosegårdsallé. Fra Kolding eller Middelfart buslinje 410.
Lufthavn: Billund Lufthavn 52 km til Trinity.
Centralt mødested fra Aalborg, København og grænsen på 2 timer.

Kapacitet

Værelser

Vi har 151 værelser fordelt på 55 enkeltværelser og 96 dobbeltværelser.

Kapacitet

Vi har 36 konferencelokaler i alt – 15 plenumlokaler, 21 gruppelokaler og et amfiteatralsk auditorium med plads til 212 personer. Fleksibelt til både store og små arrangementer/møder.

Faciliteter

Fast mødekoordinator – der yder gratis mødeplanlægning og rådgivning. Projektor eller storskærm i mødelokalet. Standard AV-udstyr. Hybridmøde løsninger, uanset om der er tale om mindre eller større digitale streaming løsninger. Teknisk assistance. Mulighed for overnatning i forbindelse med møde.

Inspiration, Teambuilding & Aktiviteter

Aktiviteter ind i mødet?

Vore aktiviteter kan være små og simple eller mere avancerede. Fælles for dem er, at du får en komplet løsning, hvor der er tænkt på hver en detalje, så det ikke betyder mere arbejde for dig. Forskning viser også, at vores hjerne står af efter blot 20-30 minutters envejskommunikation.
Derfor kan små pauser eller energizers med fordel anvendes – også i store informationsmøder.

Mødet ud til aktiviteter?

Vi har et kæmpe udbud af spændende aktiviteter og inspiration som kan afholdes på Trinity’s store parkområde eller som befinder sig i lokalområdet. Vore mødekoordinatorer kan hjælpe med, hvad der giver særlig god mening og værdi for jeres møde.

STRAND & VAND

Vi er nærmeste nabo til den gamle Lillebæltsbro med udsigt til grønne områder og direkte adgang til skønne stier og naturoplevelser.

DET KULINARISKE ARRANGEMENT

Restaurant Lillebælt er anerkendt som en af de fineste i området. Vores kokke sætter en ære i at tage det bedste fra fagets stolte traditioner og krydre det med nutidig inspiration. Råvarerne er friske, håndværket udsøgt og passionen evident i hver en bid. Den skønne udsigt over Lillebælt skærper kun smagssanserne, og hvis vejret er til det, trækker vi ud på den store terrasse, hvor kokken griller.

BY & SEVÆRDIGHEDER

På Trinity er du helt tæt på Bridgewalking på Den Gl. Lillebæltsbro. Det er en spændende og storslået oplevelse at gå på den øverste etage af broen. Det er udover et imponerende view over området også interessant at høre historien om broen og Lillebælt. Derudover er der kort køreafstand til andre kendte seværdigheder bl.a. Keramikmuseet Clay i Middelfart, Voldene Fredericias Fæstningsværk og Koldinghus.

Legoland, Koldinghus og Egeskov ligger inden for nær afstand. Det gør os til den perfekte base for en konference. Men mange af vores gæster når aldrig så langt, for de opdager vores baghave: En af de skønneste naturoplevelser i Danmark, hvor Lillebælt smyger sig mellem Fyn og Jylland.

TEAMBUILDING & AKTIVITETER

Bridgewalking er en unik oplevelse, der ikke findes mage til i Europa. I over 80 år har man kunnet nyde synet af en af Danmarks vigtigste og smukkeste broer: Den gamle Lillebæltsbro. Nu kan du for første gang også bestige den. Og det er en oplevelse, der begynder i Trinity’s baghave.

Tag på hvalsafari: Lillebælt er et af de mest hvalrige farvande i verden. Her kan du opleve den lille hval, marsvinet, på tætteste hold. Vi kan hjælpe med at arrangere nogle herlige timer på vandet, hvor en guide vil fortælle dig om det fascinerende dyr.

UD I NATUREN

Løb en aftentur over broen. Lån en gratis cykel og kør ud på stierne. Pak en picnickurv og nyd en frokost ved kanten af Lillebælt. Eller bare læn dig tilbage, mens kokken griller ude på vores store terrasse.

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Service
Value for Money
Find vej
Cleanliness

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 723
DKK 2057
×

Information

Deltagere 600
Værelser 151
Spisepladser 500
Handikapvenlig Ja
Mødelokaler 17
Gruppelokaler 18
Auditorier 1

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 212
Max. pers. i auditorium 212
Max. pers. ved skoleborde 160
Max. pers. i U-bord 52
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 128
Max. pers. ved stående reception 600

Miljømærkninger