Sign In

Trinity Hotel & Konference Center Kongressteder, Møde- og Konferencesteder, Utraditionelle Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK604,00

Gl. Færgevej 30, Snoghøj, 7000 Fredericia, Jylland

Velkommen til Lillebælt

Trinity ligger lige ned til et af de smukkeste naturområder i Danmark med udsigt over Lillebælt og direkte adgang til skønne stier og oplevelser. Motorvejen er en kilometer væk, og Trinity er let og hurtigt at komme til, uanset om du kommer fra København eller Skagen. Vores medarbejdere er professionelle og meget engagerede. Vi har styr på hver eneste detalje og giver gerne sparring og ideer til at maksimere jeres udbytte. Det er en af grundene til, at vi er et af Danmarks ti bedst anmeldte hoteller på TripAdvisor og for andet år i træk nummer 1. i Fredericia. Med i alt 36 mødelokaler dækker vi alt, fra eksklusive og innovative mødelokaler fra 10 til 200 personer, og vort spektakulære auditorium har plads til 240 deltagere. Vi har 151 moderne og komfortable værelser, hvoraf mange har panoramaudsigt over Lillebælt. Vort køkken har et højt gastronomisk niveau. Restaurant Lillebælt blev i 2012 som første restaurant i Danmark nøglehulsmærket. Café Gerhard & Bar indbyder til hygge og afslapning.

Jeres udbytte er i fokus på trinity 

Du har et unikt mødeformål – det kræver de helt rigtige rammer. Et møde eller en konference er en stor investering, og vi ved, at udbyttet er afgørende. Vores filosofi er, at en standardløsning sjældent er tilstrækkelig. Vores mødedesignere lytter, sparrer og rådgiver jer gerne. Og sammen designer vi jeres arrangement, så jeres mødeformål opnås. Vi tager gerne medejerskab for, at I får større udbytte og oplever høj ROI (return on investment).

Vi er blandt branchens mest erfarne og first-movere indenfor det danske innovative mødekoncept Meetovation. Det handler om at optimere udbyttet af arrangementet i form af ny læring og viden. 

LOKAL INSPIRATION

I området omkring Trinity er der et stort udbud med spændende aktiviteter, og mulighed for at få ny inspiration. Hvad med et besøg hos den lokale vinbonde? En vandretur i det smukke naturområde ved Lillebælt? Eller Bridgewalking over den gamle Lillebæltsbro, hvor I kan se det smukke naturområde oppefra? Sammen med vores mødedesignere kan du finde ud af, hvad der særligt ville give mening og værdi for dit møde.

LOKALERNE

Vi gør os umage for at skabe de perfekte rammer til netop dit møde. Vi har et stort udvalg af lokaler, der er meget forskellige både i størrelse og indretning. Uanset, hvad der er bedst til dit møde, har vi lokalet. Plus nogle lokaler, som du slet ikke kan forestille dig! Sammen med vores mødedesignere beslutter du, om dine deltagere er bedst tjent med et traditionelt- eller et mere kreativt og inspirerende mødelokale.

GOURMET

Uden mad duer deltagerne ikke! Trinity holder et højt gastronomisk niveau – hele dagen. Du starter med vores store, veldækkede morgenbuffet. Mellem møderne søger vi for ekstra energi med sunde og lækre snacks. Vi serverer nøglehulsmærkede lækkerier, der sikrer maksimal koncentration og oplagthed hos dine mødedeltagere, fordi maden er rig på kostfibre og fattig på fedt, salt og sukker. Om aftenen, når I skal slappe af efter en udbytterig dag, serverer vi til gengæld moderne gastronomi med uovertrufne smagsoplevelser.

Kapacitet

Kursusstedet har 151 værelser.
Enkeltværelser: 12 mb.
Dobbeltværelser: 141 mb.
Instruktørværelser: 20 mb.

Trinitys 151 værelser er placeret i fem værelsespavilloner.

Trinitys bar/café er smagfuldt indrettet og indbyder til hygge og afslapning.

Alle værelser er udstyret med tv, telefon og bad m/hårtørrer og andet til personlig pleje, gratis internetadgang, tekøkken, hvoraf 12 er enkeltværelser og 119 dobbeltværelser og 20 instruktørværelser.

I hver pavillon findes et allergivenligt værelse og et handicapværelse.

Trinity råder over 24 mindre grupperum.
16 plenumlokaler med plads op til 120 deltagere, med gratis internetadgang trådløst/fast i alle lokaler.
Et amfi-auditorium med plads til 230 deltagere.
Automatisk mørklægning findes i flere lokaler.

AV-udstyr:
LCD-projektor, flip-over, whiteboards, teleslynge, mikrofoner, overheads, vhs-projektor, fjernsyn/video samt instruktør-PC er standard.

Tekniker
Trinity har tre teknikere, der sørger for at alt fungerer som det skal, når det skal, og at undervisningsprogrammer er indlæst korrekt på PC’erne.

Max. 320 gæster kan spise i samme lokale.

I Trinitys eksklusive panoramarestaurant med udsigt over mark og eng og Lillebælts blå vand, serveres hver dag flotte og sunde konferencemenuer under konceptet Trinity eat wise®, som handler om at bevare og øge kursistens mentale energiniveau som er en vigtig forudsætning for maksimal læring og udbytte.

Rent praktisk anvender vi friske danske og gerne årstidens råvarer og laver det meste fra bunden, så vi ved hvad maden indeholder samt har eget bageri, så der hver dag bliver serveret friskbagte rundstykker, kager og brød.

Ønsker du noget helt ud over det sædvanlige, står vores dygtige kokke parat.

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 604
DKK 1716
×

Information

Deltagere 600
Værelser 151
Spisepladser 500
Handikapvenlig Yes
Mødelokaler 17
Gruppelokaler 18
Auditorier 1

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 240
Max. pers. i auditorium 240
Max. pers. ved skoleborde 160
Max. pers. i U-bord 52
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 128
Max. pers. ved stående reception 600

Miljømærkninger