Log ind Opret bruger
Centeradgang
Kursuslex
Menu
Er der noget vi kan hjælpe med?
70 22 11 73

Utmaningarnas Hus

Geijersgatan 8, 216 18 Limhamn, Øresundsregionen (Se kort)

Velkommen til Utmaningarnas Hus

Kun 15 minutter fra Kastrup over Øresundsbroen, ligger Skånes mest kreative og inspirerende mødested Udfordringernes Hus som alle danskere elsker.

Hos os kan I på en moderne og interaktiv måde, udvikle jeres team og samtidig lære kollegerne bedre at kende. Her sidder teambuilding i væggene, det opdager I inde i vores 40 unikke udfordringer. I hold udfordres I til at samarbejde for at løse mange forskellige slags opgaver. Temaet for en af udfordringerne er f.eks. ”Braniac”, hvor der lægges vægt på logisk tænkning. I rummet med ” Lead or Listen” har man brug for at en i gruppen kan tage lederskabet for at kunne bibeholde et overblik. Hvad der sker inde i ”Skills” og ”Fun and Creative” er I nødt til at komme over for at finde ud af!

Vi tror at mennesker med den rette indstilling, er den største ressource i virksomheden, og hvis I vil skabe et sammenhold, arbejdsglæde og udvikling, så er et besøg hos os et must.

Det er populært at kombinere udfordringerne med et lækkert måltid mad – og der er mulighed for at benytte vores fuldt udstyrede konferencelokaler. Vi garanterer et anderledes og uforglemmeligt møde med personlig service, fra I kommer til I tager hjem igen, uanset om I er 4-150 personer.

Alle vores mødeslokaler har WIFI og er fuldt udstyret med moderne av-udstyr, flipover, whiteboard, kuglepenne og blokke. Deltagere har desuden fri internetadgang og parkering.

Vores mødelokaler:

Intimiteten 4-8

Innovationen 4-20

Kreativiteten 4-20

Evigheten 10-30 

Motivationen 10-50

Inspirationen 20-100

Samhörigheten 50-150

Masser af plads til samspil og refleksion på vores konferenceafdelingen.

Kapacitet og antal personer afhænger af møbleringen. Udfordringernes Hus har 40 unikke udfordringer og kapacitet at tage op til 150 personer. Udover udfordringerne og konferenceafdelingen har vi kapacitet til at afholde fester og events med op til 200 gæster. Udenfor har vi masser af parkering og den er gratis.

 • Mødelokaler:
  7
 • Gruppelokaler:
  5
 • Auditorier:
  Ikke Angivet
 • Udstillingsmulighed, antal m²:
  300
 • Max kapacitet (bio):
  150
 • Max. personer i auditorium:
  Ikke Angivet
 • Max. personer ved skoleborde:
  70
 • Max. personer i U-bord:
  40
 • Max. personer i ø-opstilling á 6-8 personer:
  Ikke Angivet
 • Max. personer ved stående reception:
  150
 • Spisepladser:
  200
 • Værelser:
  0
 • Sengepladser i alt:
  Ikke Angivet

Udfordringerne er vores kernevirksomhed og vores passion. Vi arbejder projektorienteret, og i starten af hver sæson introducerer vi 15 nye interaktive rum bygget af vores egne programmører og tømrer. Udfordringerne fungerer som en fantastisk ”Ice-breaker” for en gruppe, der skal rystes sammen og lære hinanden bedre at kende. Men det er også en sjov og anderledes teambuilding aktivitet for kolleger, der har arbejdet sammen længe. 

Vi har opdelt vores udfordringer i fem kategorier: Lead or Listen - Braniac - Fun & Creative - Special Skills - Roleplay. Uanset hvad dit talent måtte være, vil der være en udfordring, hvor du kan vise dine evner, og hvert holds strategi vil variere alt afhængig af holdets unikke kombination af talent. Vi designer udfordringerne, så de passer til hold af 4-5 personer, og det hele går ud på at samle så mange point som muligt gennem hele spillet.

Nu tager vi på en teambuilding tur.

I deles ind i hold og får en gennemgående introduktion af vores værtinde.Ved hjælp af en særlig ”nøgle” kommer man ind i de forskellige rum, lige så tit man vil, indtil holdet har løst opgaven. Hvert rum/opgave giver point alt efter sværhedsgraden, og pointene gemmes på den intelligente ”nøgle”. Hvert rum har et navn som giver en lille hint om, hvad opgaven går ud på, og inde i rummet får man et par ledetråde. Lysdioder inde i rummet indikerer om rummet er aktivt, ellers skal en af deltagerne uden for døren med nøglen og aktiverer rummet igen.  Det er vigtigt indledningsvis at identificere hvad opgaven går ud på, hvordan den skal løses, og hvem gør hvad. Antal forsøg i rummet er ikke afgørende for resultatet, men en nødvendighed for at løse problemet, vi kalkulerer altid med mindst 4-5 forsøg inden et hold har løst opgaven. Man kan nå ca. 25 rum på 3 timers teambuilding. Det er vigtigt at holdet lægger en taktik. Nogle rum er svære at løse og har meget tidskrævende opgaver, og andre rum har lettere opgaver, som man kan nå flere af.

Her kan du læse mere om vores teambuildingaktiviteter

 • Gratis WiFi:
  Ja
 • Motionsrum:
  Nej
 • Tennis:
  Nej
 • Boldbane:
  Nej
 • Motions-sti:
  Nej
 • Indendørs swimmingpool:
  Nej
 • Udendørs swimmingpool:
  Nej
 • Spa bad:
  Nej
 • Spa-Område:
  Nej
 • Solarie:
  Nej
 • Sauna:
  Nej

Pris heldagskonference med teambuilding: SEK 681 pr. person

En sund formiddagskaffe pause

Frokostbuffet med let øl og div. mineralvand, sodavand m.m.

Frugt, vand, kaffe, snacks, og slik til hele dagen.

Jeres egen konferencevært

1½ times skræddersyet teambuilding

Al teknik er inkluderet, AV udstyr, projektor, laptop, WI-FI, whiteboard, flipovers, blokke og kuglepenne.

Her finder du en oversigt på vores teambuildingaktiviteter

Vores 2000 m² hus er ligger et par hundrede meter fra havet og med fantastiske rekreative områder lige udenfor døren, som hedder Limhamnfeltet.

Afstand til Kastrup 20 km

Afstand til København C 40 km

Afstand til Malmø C 4 km

Afstand til Malmø Lufthavn, Sturup 30 km

 • I by:
  Ja
 • Landlige omgivelser:
  Nej
 • Ved strand/sø:
  Ja
 • Ved skov:
  Nej

Ugens overraskelse

23-05-2018 08:00

Gruppen løser en række opgaver sammen, og de egenskaber, der skal bruges er vidt forskellige. Der er brug for kreativitet, viden, analystisk evne, logik, smag- & lugtesans, viden, sans for detajler, teamwork og også for evnen til at værdsætte.

Konceptet er enkelt og nemt at forklare og forstå. Der drages stor nytte af dynamikken mellem deltagerne, som befinder sig i det samme lokale. Det i sig selv er med til at skabe energi. Der skal ikke bruges komplicerede materialer. Men lyd og billede er et must for at kunne gennemføre eventen. Man kan være både få og mange til denne event. Måske dog maksimalt 500 personer, oplyser Olle Sjölund, eventspecialist hos Utmaningernes Hus.

Se mere om Utmaningernes Hus

I ler jer igennem dagen

15-12-2017 05:00

Huset har netop tilføjet yderligere nye, kreative lokaler til de stunder, hvor man sidder på en stol. Men ikke altid en helt almindelig stol, som i rummet ”Lekfullheten” (foto). Alle mødelokaler er meget forskellige og understøtter både det lette og det kreative.

Det er interaktiv læring, team building og ide-udvikling I på en moderne og interaktiv måde. Der finde i alt 40 udfordringer med hvert sig sigte og indhold. I rummet med ” Lead or Listen” har man f.eks. brug for at én i gruppen kan tage lederskabet for at kunne bibeholde et overblik.

Se mere om Utmaningarnashus

Nyåbnet teambuilding-anlæg i Malmø

26-04-2016 13:18

Nyåbnet teambuilding-anlæg i Malmø

”Utmaningarnas Hus” i Sverige vil gøre aktive møder til normen.

Inspireret af idrættens verden, hvor glæde, energi og samarbejde er forudsætningen for at vinde, har det kreative mødested ”Utmaningarnas Hus” i Malmø nu åbnet et nyt teambuilding-anlæg centralt i Malmø.

”Hos os varmer mødegæsterne op med aktiviteter, inden selve mødet starter, og de fleste mødedeltagere er enige om, at glade og energiske mødedeltagere er bedre end sløve og trætte. For at hjælpe med at fylde dagen med energi, har vi nu skabt teambuilding-anlægget ”Teamtastic,” siger konceptudvikler Olle Sjölund, Utmaningarnas Hus. Det giver sig selv, at anlægget også kan bruges som pause eller som afslutning på mødet. Udgangspunktet for aktiviteterne er samarbejde, stresshåndtering og problemløsning. Ingeniøren, Niclas Möller Lewin, som står bag udviklingen af det nye anlæg udtaler: ”Når man har set chefen ride på en lyserød hest, går det lidt lettere at tale sammen resten af dagen.”

Det er planen at udvide med tilsvarende anlæg i andre storbyer. København står højt på denne liste over kommende byer, der vil få et aktivitetsanlæg i samme regi.

Læs mere om Utmaningarnas Hus

Øresund-pris til teambuilding-hus

09-12-2014 14:02

Prisen gives til en virksomhed, som på kreativ og succesfuld vis arbejder tværs over Øresund. Af i alt 56 nominerede hentede Utmaningarnas Hus førstepladsen hjem.

Olle Sjölund, der er husets direktør og sprudlende idémand og i øvrigt også bestyrelsesmedlem i MPI Denmark Chapter, afslørede ved overrækkelsen sin recept: ”Tålmodighed, en pokkers masse passion og stærk vilje – så kommer succesen også!”

Komiteens begrundelse lød: ”Vinderen af Øresunddirektbusiness Award 2014 har arbejdet aktivt og beslutsomt for at opnå succes på begge sider af sundet. Høje ambitioner og målrettet netværksdannelse har tiltrukket de danske kunder i Sverige siden 2012. Dette gør vinderen til et godt forbillede og inspirerende eksempel på en virksomhed, der har taget chancen og udnyttet mulighederne på begge sider af sundet”.

På billedet ses Olle Sjölund (yderst th.) ved selve prisoverrækkelsen sammen med sin kollega Emma Nilsson og Per Thye Rasmussen, Dansk Erhverv, formand for Øresunddirektbusiness Awards jury.

Du kan stifte nærmere bekendtskab med Utmaningarnas Hus på Møde & Eventmessen 2015 i Forum i København 4. – 5. marts.

Læs mere om Utmaningarnas Hus

Teambuilding med udfordringer

21-10-2014 12:08

Teambuilding med udfordringer

Det kreative Utmaningarnas Hus – eller Udfordringernes Hus – i Skåne findes nu på Kursuslex.dk.

Kun 15 minutter fra Kastrup over Øresundsbroen ligger Skånes mest kreative og inspirerende mødested – Utmaningarnas Hus (Udfordringernes Hus).

 

I det særlige hus kan man på en moderne og interaktiv måde udvikle virksomhedens teams gennem 40 udfordringer placeret i husets vægge.

 

Deltagerne udfordres til at samarbejde i hold for at løse forskellige opgaver. For eksempel lægges der i udfordringen ”Braniac” vægt på logisk tænkning, mens der i rummet ”Lead or Listen” er brug for, at en i gruppen tager lederskabet.

 

I tilknytning til udfordringerne tilbyder Utmaningarnas Hus også moderne og lyse konferencelokaler, hvoraf det største rummer op til 150 personer. Der er endvidere mulighed for frokostbuffet og anden forplejning.

 

Læs mere om Utmaningarnas Hus

Alle mennesker har en indre teamplayer

13-03-2014 00:07

Alle mennesker har en indre teamplayer 

 
Hos Utmaningarnas Hus i Limhamn tror man på, at forskelligheder kan skabe sammenhæng og sammenhold. Med over 40 forskellige teambuilding challenges og over 150 000 gæster, er der noget, som appellerer til de fleste i et efterhånden globalt og udfordrende arbejdsmarked. Men der er forskel på danskere og svenskere, når det gælder indsatsen, fortæller CEO Olle Sjölund. 
 
”Vi har den brede variation af udfordringer, fordi vi gerne vil skabe en total oplevelse”. Det fortæller CEO ved Utmaningarnas Hus Olle Sjölund. Han mener netop, at kombinationen af en stor gruppes mange forskelligheder kan vendes til en succes, så de til sammen lykkes. Det kan man opleve og erfare gennem de mange udfordringer, som Utmaningarnas Hus indeholder, og efterfølgende overføre til sit daglige arbejdsliv. 
 
”Nogen mennesker er af natur passive, andre aktive. Det hele er lige vigtigt og lige naturligt, men de bedste resultater får man, når de kombineres. Derfor er det en fantastisk team-building aktivitet. Der er plads til det hele. Og alle mennesker har en indre teamplayer”, fortæller Olle Sjölund. 
 
Men de mange år i branchen har også givet ham en finurlig indsigt: Danskerne er tilsyneladende langt mere ’åbne’ over for de legesyge og provokative udfordringer. Når dagen er omme og alle aktiviteter er afhandlet, er der ingen forskel: Olle Sjölund oplever kun glade og tilfredse mennesker. 
 
Men hvor danskerne typisk ”kaster sig over” samtlige aktiviteter med brusende kampånd fra første sekund, de lander i Limhamn, forholder det sig lidt anderledes med vores naboer fra sundet. ”Der går typisk 20 minutter, før de svenske gæster er i deres comfort-zone”, fortæller Olle Sjölund. ”Danskerne derimod er klar med det samme. Og de kan sagtens blive her i op til 5 timer. De er næsten ikke til at smide hjem”. 
 
 
Besøg Utmaningarnas Hus på stand 007 på Møde & Eventmessen 2014. 

Nye udenlandske steder på Kursuslex

03-12-2013 00:00

Kursuslex er landets største søgedatabase over møde- og eventsteder og besøges hver dag af hundredvis professionelle møde- og eventplanlæggere. Mange af dem efterspørger (også) udenlandske venues til særlige arrangementer.

 

Sverige og Tyskland er topscorere blandt de udenlandske destinationer, hvor hele 50% finder Sverige interessant mens 25% foretrækker Tyskland.
De kan nu glæde sig over nye muligheder, idet svenske Stiftsgården Åkersberg igen er at finde på Kursuslex, endda nu med Jens Mamhagen på chefposten. Jens er kendt af mange danskere fra Ronneby Brunn Hotel, Grand Hotel i Lund og Smygehus Hotel.


I Tyskland er det spændende ostsee resort damp, kun 75 km. fra grænsen og med omfattende fritids- og wellness-aktiviteter. Også Steigenberger Hotel Treudelberg Hamburg lige nord for Hamborg er en eftertragtet mulighed, hvor naturreservatet, som hotellet er beliggende midt i, og det hyggelige Hamborg, begge tilbyder masser af muligheder. Og Steigenberger er altid godt.

 

>>Se 17 svenske mødesteder på Kursuslex.dk

>>Se 7 tyske mødesteder på Kursuslex.dk

Er der noget vi kan hjælpe med?

Vil du hellere have personlig betjening, sidder vi klar til at hjælpe dig.
Vi kender alle mødestederne ud og ind.

Mandag - fredag, kl. 9-16