Sign In

Sign In

Utmaningarnas Hus Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK499,00

Geijersgatan 8, 216 18 Limhamn, Øresundsregionen

Velkommen til Utmaningarnas Hus

Kun 15 minutter fra Kastrup over Øresundsbroen, ligger Skånes mest kreative og inspirerende mødested Udfordringernes Hus som alle danskere elsker.

Hos os kan I på en moderne og interaktiv måde, udvikle jeres team og samtidig lære kollegerne bedre at kende. Her sidder teambuilding i væggene, det opdager I inde i vores 40 unikke udfordringer. I hold udfordres I til at samarbejde for at løse mange forskellige slags opgaver. Temaet for en af udfordringerne er f.eks. ”Braniac”, hvor der lægges vægt på logisk tænkning. I rummet med ” Lead or Listen” har man brug for at en i gruppen kan tage lederskabet for at kunne bibeholde et overblik. Hvad der sker inde i ”Skills” og ”Fun and Creative” er I nødt til at komme over for at finde ud af!

Vi tror at mennesker med den rette indstilling, er den største ressource i virksomheden, og hvis I vil skabe et sammenhold, arbejdsglæde og udvikling, så er et besøg hos os et must.

Det er populært at kombinere udfordringerne med et lækkert måltid mad – og der er mulighed for at benytte vores fuldt udstyredekonferencelokaler. Vi garanterer et anderledes og uforglemmeligt møde med personlig service, fra I kommer til I tager hjem igen, uanset om I er 4-150 personer.

Kapacitet

Alle vores mødeslokaler har WIFI og er fuldt udstyret med moderne av-udstyr, flipover, whiteboard, kuglepenne og blokke. Deltagere har desuden fri internetadgang og parkering.

Vores mødelokaler:

Intimiteten 4-8

Innovationen 4-20

Kreativiteten 4-20

Evigheten 10-30

Motivationen 10-50

Inspirationen 20-100

Samhörigheten 50-150

Masser af plads til samspil og refleksion på vores konferenceafdelingen.

Kapacitet og antal personer afhænger af møbleringen. Udfordringernes Hus har 40 unikke udfordringer og kapacitet at tage op til 150 personer. Udover udfordringerne og konferenceafdelingen har vi kapacitet til at afholde fester og events med op til 200 gæster. Udenfor har vi masser af parkering og den er gratis.

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 499
DKK
×

Information

Deltagere 150
Spisepladser 200
Handikapvenlig Ja
Mødelokaler 7
Gruppelokaler 5

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 150
Max. pers. ved skoleborde 70
Max. pers. i U-bord 40
Max. pers. ved stående reception 150