Sign In

Værket Møde- og Konferencesteder, Utraditionelle Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK595,00

Sven Dalsgaards Plads 1, 8900 Randers, Østjylland

SCENEN ER SAT … TIL JERES ERHVERVSARRANGEMENT
I det gamle og nænsomt restaurerede elværk fra 1906 findes i dag Randers’ musik-og teaterhus, Værket. Vores charmerende og historiske hus stiller vi også til rådighed for erhvervsarrangementer, hvor vi tilbyder en utraditionel, anderledes og inspirerende kulisse. Om det er dagsmøder, foredrag og generalforsamlinger eller konferencer, messer og firmafester – så trives professionalismen i Værkets unikke omgivelser.
Vi huser årligt omkring 300 arrangementer fra teater, opera, klassisk musik og ballet til comedy, rockkoncerter med danske og internationale stjerner og storslåede shows. Vores forskellige lokaler og scener kan tilpasses alt efter jeres behov, så I opnår de optimale rammer til effektive og inspirerende erhvervsarrangemente

JERES SPARRINGSPARTNER
Når I booker et erhvervsarrangement, vil I få Værkets eventkoordinator Kristine Boe Seeberg tilknyttet, som kan guide og vejlede jer gennem hele planlægningsforløbet i det omfang, I ønsker. Kristine Boe Seeberg har mange års erfaring med at planlægge og gennemføre små og store events, og hun kan bidrage med ideer og sparring fra start til slut, så arrangementet bliver præcis dét, I ønsker.

SAMMEN SÆTTER VI MENUEN
Restauratør og personale fra Værkets tilknyttede restaurant, Café Sven Dalsgaard, står klar på dagen til at sørge for lækker forplejning til jeres deltagere. Caféen har mere end 25 års erfaring med kulinariske oplevelser til store og små arrangementer og selskaber. Vi sammensætter dagens menu i tæt samspil med jer – naturligvis med udgangspunkt i sæsonens råvarer.

PROFESSIONEL AFVIKLING
Værkets erfarne teknikere varetager al sceneopbygning, lys og lyd. De har bred og mangeårig erfaring med at afvikle lokale bands, store internationale kunstnere, shows, foredrag og alt derimellem. Uanset begivenhedens karakter og antallet af gæster i huset, sørger vores teknikere for det helt rigtige setup og afvikling.
Et af de vigtigste parametre for os er, at I føler, jeres arrangement er i trygge hænder. Derfor stiller vi altid en lydtekniker til rådighed til erhvervsarrangementer i Koncertsalen, Store Sal og Ridehuset, så I ikke skal bekymre jer om headsets, lyd eller PowerPoint-præsentationer, men kan koncentrere jer om fagligt udbytte og den gode stemning.
I kan også få en faglig snak med vores lystekniker så I sammen kan skabe den rigtige stemning og sætte fokus netop dér, hvor det er vigtigst. I samarbejde bygger vi lokalet og effekterne op, så det passer perfekt til jeres arrangement og budget.

VÆRKETS AV-PAKKE INKLUDERER ALTID:
Professionel afvikler i Koncertsalen, Store Sal og Ridehuset
Standardprojektor og –lærred
Afviklings-pc
Monitor
Højtalere
1 x headset i Koncertsalen, Store Sal og Ridehuset
1 x håndholdt mikrofon i Koncertsalen, Store Sal og Ridehuset
50/50 Mbit Wifi
Blokke & penne

Kapacitet

Værket råder over en række lokaler og sale med har hver sin stil, charme og muligheder. Få et hurtigt overblik her:

Store Sal: Store Sal er Værkets største musik- og teatersal med op til 1005 gæster fordelt på gulv og to balkoner. Salen er et oplagt valg til større konferencer og andet, der udnytter, at Store Sal er Værkets største auditorium med perfekt udsyn til scenen uanset placering.
Kapacitet: 450 til 1005 deltagere.
Oplagt til: større konferencer og møder, faglige oplæg og foredrag.

Koncertsalen: Værkets gamle turbinehal er gennem tiden blevet til en koncertsal, der stadig står med en smuk industriel charme og har en fantastisk akustik. Salen er specifikt indrettet til at have et fremragende udsyn til scenen fra alle placeringer.
Kapacitet: 100 til 444 deltagere.
Oplagt til: mindre konferencer og møder, faglige oplæg og foredrag.

Ridehuset: Den tidligere dragonkaserne Ridehuset udgør fantastiske kulisser til større erhvervsbegivenheder. Ridehuset har plads til op mod 700 deltager og kan opstilles og anvendes i mange forskellige opsætninger. Det gør det ideelt til både store og små erhvervsarrangementer. Kun fantasien sætter grænser.
Kapacitet:  80-700 deltagere.
Oplagt til: messer, større konferencer, små og store møder, workshops og firmafester.

Cafégalleriet: Giv jeres møde eller kursus en unik stemning af kulturhus i Værkets hyggelige Cafégalleri. Her prydes væggene af show-plakater fra Joan Baez til Wiener Philmarmonikerne og mange andre af verdens og landets største artister, der har været på besøg gennem mere end 25 år.
Kapacitet: 20-72 deltagere.
Oplagt til: møder, workshops, små seminarer og kurser samt mindre arbejdsmiddage.

Søjlesalen: Værkets søjlesal er en lys og smuk sal i meget enkel stil med karakteristiske fritlagte bjælker.
Salen er den perfekte kulisse for mindre møder og kurser, men kan også være ideelt til en arbejds- eller festmiddag for mindre selskaber.
Kapacitet: 30-120 deltagere.
Oplagt til: møder, kurser, workshops, små seminarer og mindre arbejdsmiddage.

Gallerisal: Salen, der er beliggende direkte ovenpå Værkets Foyer, er oplagt til mindre møder og workshops. Gallerisalen kan også bruges til opvarmning eller nedkøling med en kold drink i forbindelse med en forestilling i Værkets Store Sal.
Kapacitet: 20-72 gæster.
Oplagt til: møder, workshops, samlingspunkt før/efter arrangement i Store Sal.

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 595
DKK
×

Information

Deltagere 1005
Spisepladser 1005
Handikapvenlig Yes
Mødelokaler 6
Gruppelokaler 5
Auditorier 2

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 1005
Max. pers. i auditorium 1005
Max. pers. ved skoleborde 300
Max. pers. i U-bord 32
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 616
Max. pers. ved stående reception 700

Miljømærkninger