Log ind Opret bruger
Centeradgang
Kursuslex
Menu
Er der noget vi kan hjælpe med?
70 22 11 73

Valencia - Danske Advokater

Vesterbrogade 32, 1620 København V, Storkøbenhavn (Se kort)

Den historiske bygning Valencia er totalt renoveret i 2014 og er udstyret med alle moderne faciliteter til brug for møder og konferencer.

Ejendommen er bragt tilbage til sit oprindelige ydre, og den historiske facade kan igen ses fra gaden, efter at den i over 100 år har været skjult.

Valencia er en af Vesterbros ældre bygninger, der er opført som ølhal efter tysk forbillede i 1861. Bygningen er tegnet af Tivolis arkitekt H.S. Stilling.

Under navnet Valencia blev stedet fra 1927 Skandinaviens største Varieté – et eksklusivt forlystelsessted med underholdning af internationale kunstnere og artister.

I dag kan dit næste faglige møde tilrettelægges i disse historiske og charmerende rammer - centralt i København.

Læs mere på www.danskeadvokater.dk/Valencia.

Hotel Savoy er overnatningssted, hvis overnatning ønkes i tilknytning til møder & arrangementer i Valencia. Se mere på www.savoyhotel.dk - booking skal ske via Danske Advokater.

Stuen - Dreyersalen

 • I den store Dreyersal er der mulighed for at afholde konferencer med op til 150 gæster ved biografopstilling
 • Med skolebordsopstilling er der plads til 60 gæster
 • I gallaopstilling med runde borde er der plads til 90 spisende gæster
 • Dreyersalen kan deles op i 2 rum adskilt af et kraftigt lydgardin, der gør det muligt at benytte området under Kuben som lounge samtidig med, at der holdes møde i den anden del af salen
 • I rummet i siden af salen er der opstillet Cafébuffet2. sal –
Thor

 • 1 mødelokaler særlig indrettet til rundbordsmøde
 • Lokalet har mødebord med plads til 6 personer
 • Lokalet er fuldt ekviperet med AV-udstyr
 • Udenfor lokalerne er der åben repos med Cafébuffet

1. sal – Spies og Kuben

 • Spies med plads til 66 gæster (ved større arrangementer kan der yderligere dækkes op i Kuben eller Dreyer salen)
 • Kuben, der svæver ud i Dreyer salen, har plads til 50 gæster i biografopstilling og 38 gæster i skolebords opstilling. Kuben rummer avancerede faciliteter til videokonferencer og streaming.

 
 
2. sal – Margot og Thorvald

 • 2 mødelokaler der kan slås sammen
 • Mødelokalerne er indrettet med borde på hjul, der giver mange forskellige opstillingsmuligheder og rummer samlet op til 24 deltagere.
 • Udenfor lokalerne er der åben repos med Cafébuffet

 • Mødelokaler:
  3
 • Gruppelokaler:
  1
 • Auditorier:
  0
 • Udstillingsmulighed, antal m²:
  200
 • Max kapacitet (bio):
  120
 • Max. personer i auditorium:
  Ikke Angivet
 • Max. personer ved skoleborde:
  60
 • Max. personer i U-bord:
  40
 • Max. personer i ø-opstilling á 6-8 personer:
  60
 • Max. personer ved stående reception:
  140
 • Spisepladser:
  80
 • Værelser:
  66
 • Sengepladser i alt:
  125

Vi har stor erfaring med afholdelse af halvdags- og heldagsmøder. Vi kan dog også uden problemer arrangere aften- og weekendmøder. Fremkom bare med jeres ønsker, så vil vi sammen nå frem til den bedst mulige løsning for netop jeres arrangement.

Der kan dog også være mødetyper, som vi takker nej til. Hvis din forespørgsel får afslag, vil det som oftest være fordi, at mødet ikke harmonerer med det, vi står for i Danske Advokater, eller den identitet vi ønsker at vise vores medlemmer.

Kursusdøgn med overnatning i enkeltværelse - fra 2.085 kr.

Kursusdøgn med overnatning i dobbeltværelse - fra 2.285 kr.

Læs mere om Valencia her

Se prisliste her

 

Adresse: Vesterbrogade 32, 1620 København V
  GPS-koordinater:
 55.672584,12.556657

Parkering: 

Onlinebooking til Europark Saga P-hus på adressen Vesterbrogade 23 – 27, København kan ske her 

Alternativt kan der køres til Q-Park Codanhus,Gammel Kongevej 60, 1850 Frederiksberg C, hvor der kan parkeres mod betaling ved udkørsel, eller til DGI byens parkeringshus. P-huset ligger centralt med indkørsel fra Ingerslevsgade, 1704 København V.  

Bus:

  Linje 7A og 26 kan benyttes – se nærmere på www.rejseplanen.dk eller www.movia.dk. Metro og tog:
  Nærmeste station er Københavns Hovedbanegård. Med S-tog kan også Dybbølsbro Station samt Vesterport Station benyttes.

 

 • I by:
  Ja
 • Landlige omgivelser:
  Nej
 • Ved strand/sø:
  Nej
 • Ved skov:
  Nej

Dette danner udgangspunkt for servicekvalitetsindekset, som angiver i hvor høj grad mødeplanlæggeren har været tilfreds med Valencia - Danske Advokater.
Servicekvalitetsindekset udgøres af svarende indenfor nedenstående kategorier.

5,0
Service v. reservation
5,0
Aftale overholdelse
5,0
Receptions service
4,2
Teknisk kvalitet
5,0
Service niveau (faglokaler)
5,0
Maden (restaurant)
Intet svar tilgængelig
Service niveau (restaurant)
Intet svar tilgængelig
Værelsesrengøring
5,0
Rengøring (faglokaler)
5,0
Generel vedligeholdelse
M.H.
22-09-2016
4,9

 

Er I til kunst iklædt business - eller omvendt?

03-04-2018 05:00

Danske Advokaters mødelokaler bruges som lokation for både møbler, tekstilkunst, reklamefilm og musikvideoer. Senest har et anerkendt designmagasin lavet en 6 siders reportage i Danske Advokaters mødelokaler i huset "Valencia" på Vesterbrogade i København. Designet af lokalerne er skab i samarbejde med den internationalt anerkendte arkitekt Dorte Mandrup.

"Vi har det seneste års tid oplevet en enorm interesse for ”Valencia” som rum for de kreative miljøer," siger Søren Egemar Knudsen,administrationschef i Danske Advokater. "Blandt andet har Egetæpper filmet en del af deres seneste katalog i lokalerne, Unibet har skudt en del af deres nyeste reklamefilm i Valencia, Magasinet RUM har Valencia som lokation i 6 sider af deres seneste nummer, en tekstilkunstner har filmet til et kunstnerisk projekt og sangerinden Iris Gold har været forbi til fotooptagelser," siger Søren Egemar Knudsen.

Se mere om Danske Advokater - Valencia

Se mere om Mogens Dahl Koncertsal

På 2 timer lærer du at spare 200 timer

28-09-2016 13:16

Konference.dk inviterer i samarbejde med Valencia i København og Munkebjerg Hotel i Vejle til et hyggeligt og lærerigt morgenmøde for dig, der planlægger møder og booker mødesteder. Som en del af mødet får du mulighed for at se nærmere på Valencia som mødested, og i Vejle oplever du mentalisten Mikkel Gundersen, som kan læse dine tanker, når han går i aktion på Munkebjerg Hotel.

Det er gratis at deltage begge steder,. Kom med at se, hvor sjovt og nemt det er at finde både de kendte, de glemte og de nye mødesteder til dine arrangementer

Læs mere om morgenmødet på Munkebjerg

Læs mere om morgenmødet på Valencia

Kvinde-Jazz, glögg og hyggestemning hos Valencia

10-11-2015 13:18

Slut dagen af med location research og lune æbleskiver, når mødestedet Valencia - Danske Advokater inviterer til julehygge sammen med de 3 kvindelige jazzsangerinder fra gruppen Ladies Affair. Hvis du kan lide bløde bossanova rytmer som i filmen om den svenske jazzsangerinde Monica Zetterlund, så tag en tur forbi Vesterbrogade 32 i København og få et par hyggelige timer sammen med kolleger og samarbejdspartnere fra branchen.

Der er åbent hus den 2. december fra 16.00 – 18.00, og hvis du aldrig har været i de hyggelige lokaler før, så hop med på en rundvisning. Hele eftermiddagen kan du møde folk fra Hotel Savoy, som er Valencia - Danske Advokaters gode samarbejdspartner, hvis der er brug for overnatning i forbindelse med dine arrangementer på Valencia.

Læs mere om Valencia - Danske Advokater

Læs om arrangementet på Valencia den 2. december

3 nye konferencecentre på Konference.dk

20-10-2015 13:18

3 nye konferencecentre på Konference.dk

Kursuslex´ bookingportal Konference.dk bliver større og større og udvider nu med 3 kendte steder.

For et par år siden hed Sostrup også slot, altså Sostrup Slot, og var beboet af 25 nonner, der ret uventet valgte at forlade slottet og Danmark i 2013. Samtlige ansatte og beboere blev opsagt, nøglerne blev smidt i voldgraven og ingen vidste hvor de rejste hen – eller hvad der skulle ske med klostret, som var søstrenes ejendom.

Heldigvis kom Kirsten Bundgaard Swift og hendes bror forbi Sostrup sidste vinter og blev forelsket i stedet. Kirsten Bundgaard Swift har boet i Californien i 30 år, men er nu ved at sætte Sostrup i stand til møder, kurser og konferencer. Sostrup skal blive et sted, der giver plads til refleksion og fordybelse og et dynamisk mødested. Sostrup ligger på Norddjurs

På Vesterbrogade i København ligger også et smukt mødested, Valencia. Oprindelig blev det opført som ølhal – efter tysk forbillede. I mange år var Valencia Skandinaviens største varieté med underholdning af internationale kunstnere og artister. Dyre og smukke damer var også en del af fornøjelserne, men nu står der altså møder og konferencer på menuen.

Den tredje nyhed på konference.dk er Aarhus´ nye og eksklusive hotel Best Western The Mayor. Det er efterkommere af Jacob Evar, ham der oprindelig lærte danskerne at spise pita-brød, der har forvandlet Plaza Hotel på Banegårdspladsen i Aarhus til et eksklusivt og lækkert byhotel med fine mødelokaler.

Læs mere om Sostrup slot

Læs mere om Valencia

Læs om Best Western The Mayor Hotel

Er der noget vi kan hjælpe med?

Vil du hellere have personlig betjening, sidder vi klar til at hjælpe dig.
Vi kender alle mødestederne ud og ind.

Mandag - fredag, kl. 9-16