Log ind Opret bruger
Centeradgang
Kursuslex
Menu
Er der noget vi kan hjælpe med?
70 22 11 73

VEGA

Enghavevej 40, 1674 København V, Storkøbenhavn (Se kort)

Kvalitet ned til mindste detalje

VEGA er er stedet for unikke og stemningsmættede arrangementer. Huset har en speciel sjæl og varme, som skinner igennem uanset om du er her til koncert, konference, reception, bryllup eller firmafest.

Vi sætter en ære i at give vores gæster en ekstraordinær oplevelse, og vores arrangementer og projektstyring er lige så minutiøs og perfektionistisk som detaljerne i Vilhelm Lauritzens arkitektur.

VEGA kan noget andet end et traditionelt konference- og eventcenter, og vi gør altid lidt ekstra for at tænke hele vejen rundt om arrangementerne og få fat i detaljerne. VEGA kan huse alle typer af events, seminarer, produktlanceringer og konferencer. Vi kan arrangere det hele fra A-Z og stå for hele afviklingen – eller blot hjælpe dig med de sidste detaljer og den rigtige lyd.

Læs mere om VEGA Møder & Events her.

VEGA har 6 sale med forskellige størrelser, finesser og styrker. Det gør huset til et oplagt sted for både større og mindre arrangementer. 

Salene kan lejes sammen eller hver for sig, og indtil nu har de dannet rammerne om alt fra firmafester, konferencer, foto-shoots, pressemøder, filmoptagelser og produktpræsentationer til generalforsamlinger, gallamiddage, awardshows, modeshows og seminarer. 

Du er altid velkommen til at komme og få en rundvisning i huset, så vi kan diskutere mulighederne.


Store VEGA, 410 m² (gulv uden scene/balkon). Max 1550 stående, 800 i biograf opstilling

Lille VEGA, 125 m². Max 500 stående, 150 i biograf opstilling

Loungen, 150 m². Max 300 stående, 175 i biograf opstilling

Ideal Bar, 95 m². Max 200 stående, 30 i biograf opstilling

 • Mødelokaler:
  3
 • Gruppelokaler:
  5
 • Auditorier:
  1
 • Udstillingsmulighed, antal m²:
  400
 • Max kapacitet (bio):
  800
 • Max. personer i auditorium:
  800
 • Max. personer ved skoleborde:
  200
 • Max. personer i U-bord:
  Ikke Angivet
 • Max. personer i ø-opstilling á 6-8 personer:
  280
 • Max. personer ved stående reception:
  1100
 • Spisepladser:
  440
 • Værelser:
  0
 • Sengepladser i alt:
  Ikke Angivet

Store VEGA

Store VEGA er en af verdens bedste rytmiske koncertsale. Klassisk design og optimale lys- og lydforhold. De mørke mahognigulve og de smukke palisandertræ-paneler gør Store VEGA til en helt unik og intim ramme for selv de store arrangementer.

Lille VEGA

Lille VEGA er husets intime scene og det bedste rum, når der skal skabes tæt kontakt mellem kunstner og publikum. Med sin finurlige balkon, de tunge sorte scenetæpper og de smukke træpaneler er salen fyldt med stemning og historier. Den er optimal til mindre arrangementer, foredrag, middage, receptioner og kick-offs.

Loungen

VEGA Lounge var hjertet i VEGAs tidligere natklub. Et legendarisk dansested med smukke rammer og fine detaljer, fyldt med glade mennesker, høj musik og masser af røg. Loungen har selvfølgelig en lille balkon, som husets andre sale, men den skiller sig alligevel ud. Som den eneste i huset er den beklædt med lyse birketræs-paneler. Det giver rummet en anderledes lys atmosfære, som virker overraskende, interessant og lidt skæv i forhold til resten af huset.

Ideal bar

Nede på gadeplan ligger Ideal Bar. Baren har store vinduer ud til Enghavevej og blev totalrenoveret i 2013. Den har derfor et mere moderne look, men håndværket er af samme høje kvalitet, og designet har samme fokus på funktionalitet og æstetik som i resten af huset. De lige linjer i træ går igen i både indgangen, vægbeklædningen, bordene og baren - og gemmer også på en af rummets fineste detaljer: de indbyggede taske- og jakkekroge.

Da ethvert arrangement er unikt, er du meget velkommen til at kontakte os for pris og yderligere detaljer.

Transport og parkering

VEGA ligger 10 minutters gang fra Københavns Hovedbanegård.
Busserne 3A og 10 kører direkte til døren på Enghavevej 40.
Der er 77 p-pladser i parkeringshus ved Rejsbygade og 50 parkzone-pladser ved Aldi på Rejsbygade.
Endvidere har vi over 100 officielle cykel p-pladser lige foran VEGA.

Teknik

VEGA har en ektrem høj teknisk standard og arbejder med nogle af landets absolut dygtigste teknikere på nyt udstyr. Inden et projekt går i gang afstemmer vi altid forventningerne til teknik, lyd, lys og afvikling og prissætter derudfra. Ved leje af Store VEGA, Lille VEGA og Ideal Bar følger vores eksisterende udstyr dog altid med.

Catering

Vi samarbejder med flere forskellige dygtige og velrenommerede kokke, restauranter og cateringfimaer. Menuen bliver altid tilpasset ud fra arrangementet og hvilke ønsker, du har til kvalitet, stil og budget.

Handicap faciliteter

Der er elevator til kørestolsbrugere samt handicaptoiletter.

 • I by:
  Ja
 • Landlige omgivelser:
  Nej
 • Ved strand/sø:
  Nej
 • Ved skov:
  Nej

Så bliver det ikke hyggeligere

06-04-2018 16:00

Vega ligger dejlig centralt, 10 minutters gang fra Københavns Hovedbanegård. er ny kunde hos Kursuslex' gratis bookingportal, Konference.dk. Stedet kan huse alle typer af events, seminarer, produktlanceringer og konferencer, og man vælger selv, om de konferenceansvarlige på stedet skal arrangere det hele fra A-Z og tilmed stå for hele afviklingen – eller blot hjælpe med de sidste detaljer og den rigtige lyd.

Se mere om Vega

VEGA inviterer ind bag facaden

26-11-2014 14:56

VEGA giver nu alle mødebookere mulighed for at komme bag facaden på VEGA med en rundvisning og et foredrag om bygningen Folkets Hus og om koncertvirksomheden VEGA - både før og nu. Rundvisningen giver et indblik i historien og arkitekturen i Folkets Hus.

Afviklingsansvarlig og VEGAs hushistoriker Nikolaj Muldkjær viser huset frem, og giver deltagerne mulighed for at opleve aspekter ved bygningen, som man ikke normalt har lejlighed til at se.

Nikolaj har desuden gravet dybt i en række forskellige arkiver og fundet gamle billeder og dokumenter, der vil blive vist frem under det foredrag, som også er en del af rundvisningen.

Tilmelding til Danielle Eliassen: de@vega.dk

Læs mere om VEGA Møder & Events

Læs mere om arrangementet

 
 

VEGA er også til møder og events

30-09-2014 12:18

VEGA er kendt som Københavns førende koncertsted for rytmisk musik, men det smukke ”Folkets Hus” fra 1956 er også et stort møde- og eventsted. VEGA tilbyder seks sale i forskellige størrelser, hvilket gør huset til et oplagt sted for både større og mindre arrangementer.

VEGA er tegnet af arkitekt Vilhelm Lauritzen, som med kreativ perfektionisme designede alt i huset ned til de mindste detaljer som træpaneler, dørhåndtag og lysekroner.

Husets seks sale kan lejes sammen eller hver for sig og VEGAs eventafdeling fungerer som rådgivere og sparringspartnere for enhver type af arrangement.

VEGA kan bruges til næsten alle typer af arrangementer og har indtil videre dannet rammerne om blandt andet firmafester, konferencer, produktpræsentationer, generalforsamlinger, gallamiddage og awardshows.

 

>>Læs mere om VEGA
 

Er der noget vi kan hjælpe med?

Vil du hellere have personlig betjening, sidder vi klar til at hjælpe dig.
Vi kender alle mødestederne ud og ind.

70 22 11 73

Mandag - fredag, kl. 9-16