Sign In

Sign In

Vejle Center Hotel Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK625,00

Willy Sørensens Plads 3, 7100 Vejle

Lyse mødelokaler ud til åen
På Vejle Center Hotel har vi gode faciliteter til alle typer konferencer, herunder store og lyse mødelokaler med terrasse ud mod Vejle Ådal, lokaler med plads til store forsamlinger, moderne AV-udstyr, trådløst internet på hele hotellet, stor hall med sofagrupper til afslapning og uformelt gruppearbejde, et fremragende køkken og behagelige værelser.

Desuden ligger Vejle Center Hotel blot fem minutter fra motorvej E45 og i gåafstand til banegården, hvorfor hotellet er let at komme til og fra. Samtidig er der rig mulighed for at trække frisk luft og opleve smuk natur; Ådalen ligger nemlig lige uden for døren.

Kapacitet

KONFERENCESTED MED FANTASTISK BELIGGENHED

Vejle Center Hotel har lokaler med en kapacitet på op til 150 personer. Vi hjælper dig med at finde det bedste lokale til netop jeres arrangement, planlægge de mange små detaljer og holde styr på det hele. Vi har 300 gratis P-pladser og 135 værelser.

Vejle Center Hotel er et konferencecenter med en fantastisk beliggenhed. Både naturen og den pulserende by ligger tæt på hotellet. Det, der gør Vejle Center Hotel til noget særligt, er først og fremmest vores serviceniveau, nærværet og den familiære stemning, gæsterne bliver indhyllet i allerede fra første besøg.

Flere af vores lyse mødelokaler har udgang til en terrasse med udsigt til Vejle Å. Det er derfor det perfekte sted at trække lidt frisk luft i løbet af dagen for at få energi til hjernen og resten af mødet.

På Vejle Center Hotel har vi “God Adgang” på følgende områder:
– Kørestolsbrugere
– Gang-, arm- og håndhandicappede
– Synshandicappede
– Hørehandicappede
– Personer med astma og allergi
– Udviklingshandicappede
– Personer med læsevanskeligheder

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 625
DKK 1795
×

Information

Deltagere 150
Værelser 135
Spisepladser 15
Handikapvenlig Ja
Mødelokaler 16
Gruppelokaler 9
Statsaftale Hotelaftale

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 150
Max. pers. i auditorium 150
Max. pers. ved skoleborde 150
Max. pers. i U-bord 50
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 80
Max. pers. ved stående reception 150