Sign In

Sign In

Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK725,00

Vejlsøvej 51, 8600 Silkeborg, Østjylland

Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter er beliggende midt  i Jylland, mellem skov og sø i Silkeborgs smukke natur.
Vi tilbyder de ideelle rammer for en anderledes, ægte totaloplevelse, hvor du fra hotellet kan høre lyden af skoven, nyde synet af dyrene, søerne og Gudenåen samt indånde den friske luft. At mødes i vores rammer giver fornyet energi og kreativitet, så udbyttet af jeres møde eller konference øges.

På Vejlsøhus er der rig mulighed for at involvere alle møde- og konferencedeltagere gennem aktiviteter, samtaler eller konkrete opgaver, der skal løses i fællesskab. Vejlsøhus tilbyder en række Sport & Outdoor-aktiviteter som bl.a. mountainbike, trailløb og sejlads, og vi har masser af forslag til, hvordan I kan drage nytte af hotellets naturskønne omgivelser.

Uanset om I er til walk-and-talk i parken, vandring eller cykling i skoven, en sejltur med Hjejlebåden fra vores egen både bro, en tur i AQUA Akvarium & Dyrepark eller noget helt andet, så er vi behjælpelige med at finde den perfekt aktivitet til jeres møde eller konference.

Vi står klar til, at byde dig/jer velkommen, hvad end om det er overnatning, møde, konference eller jeres næste firmaarrangement!

Kapacitet

Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter har 49 velindrettede værelser, som er fordelt i fire bygninger. 18 værelser er placeret i hovedbygningen, mens de resterende 31 værelser er i tre andre bygninger i området – alle i umiddelbar nærhed af hovedbygning og restaurant.

Naturen er i sig selv en stor oplevelse og ligger lige udenfor døren på Vejlsøhus.
Der er masser af gå- og løbestiger i skovene og rundt om søerne.

Du kan låne et kort i receptionen, og foretrækker du at cykle, er der også mulighed for at leje MTB på Vejlsøhus, spørg blot i receptionen.

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 725
DKK 1840
×

Information

Deltagere 160
Værelser 49
Spisepladser 250
Handikapvenlig Yes
Mødelokaler 8
Gruppelokaler 12

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 150
Max. pers. ved skoleborde 100
Max. pers. i U-bord 50
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 96
Max. pers. ved stående reception 160

Miljømærkninger