Log ind Opret bruger
Centeradgang
Kursuslex
Menu
Er der noget vi kan hjælpe med?
33 97 43 43

Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter

Vejlsøvej 51, 8600 Silkeborg, Østjylland (Se kort)

Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter er beliggende midt  i Jylland, mellem skov og sø i Silkeborgs smukke natur.
Vi tilbyder de ideelle rammer for en anderledes, ægte totaloplevelse, hvor du fra hotellet kan høre lyden af skoven, nyde synet af dyrene, søerne og Gudenåen samt indånde den friske luft. At mødes i vores rammer giver fornyet energi og kreativitet, så udbyttet af jeres møde eller konference øges.

På Vejlsøhus er der rig mulighed for at involvere alle møde- og konferencedeltagere gennem aktiviteter, samtaler eller konkrete opgaver, der skal løses i fællesskab. Vejlsøhus tilbyder en række Sport & Outdoor-aktiviteter som bl.a. mountainbike, trailløb og sejlads, og vi har masser af forslag til, hvordan I kan drage nytte af hotellets naturskønne omgivelser.

Uanset om I er til walk-and-talk i parken, vandring eller cykling i skoven, en sejltur med Hjejlebåden fra vores egen både bro, en tur i AQUA Akvarium & Dyrepark eller noget helt andet, så er vi behjælpelige med at finde den perfekt aktivitet til jeres møde eller konference.

Vi står klar til, at byde dig/jer velkommen, hvad end om det er overnatning, møde, konference eller jeres næste firmaarrangement!

Se mere på www.vejlsoehus.dk eller kig forbi en dag!

Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter har 49 velindrettede værelser, som er fordelt i fire bygninger. 18 værelser er placeret i hovedbygningen, mens de resterende 31 værelser er i tre andre bygninger i området - alle i umiddelbar nærhed af hovedbygning og restaurant.

Naturen er i sig selv en stor oplevelse og ligger lige udenfor døren på Vejlsøhus. 
Der er masser af gå- og løbestiger i skovene og rundt om søerne.

Du kan låne et kort i receptionen, og foretrækker du at cykle, er der også mulighed for at leje MTB på Vejlsøhus, spørg blot i receptionen. 

 • Mødelokaler:
  8
 • Gruppelokaler:
  12
 • Auditorier:
  Ikke Angivet
 • Udstillingsmulighed, antal m²:
  160
 • Max kapacitet (bio):
  150
 • Max. personer i auditorium:
  Ikke Angivet
 • Max. personer ved skoleborde:
  100
 • Max. personer i U-bord:
  50
 • Max. personer i ø-opstilling á 6-8 personer:
  96
 • Max. personer ved stående reception:
  160
 • Spisepladser:
  250
 • Værelser:
  49
 • Sengepladser i alt:
  81

Konferenceaktiviteter
Vejlsøhus tilbyder en række konferenceaktiviteter - hvad enten I ønsker refleksion, høj puls, frisk luft, fornyet teamspirit - eller alle dele på en gang. Fælles for vores aktiviteter er, at de giver fornyet energi til resten af jeres møde eller konference.

Brug naturen
Der er nærmest ingen grænser for det gode naturen kan gøre for os som mennesker. Når naturen inddrages stiger udbyttet af møder og konferencer.

På Vejlsøhus er naturen lige uden for døren, og det er oplagt gøre brug af park, skov og søer og Gudenåen. Vi tilbyder f. eks. morgenvandring med en naturvejleder, guidede løbeture, sejlads med Hjejlebådene fra egen bådebro og ikke mindst en række sjove og inspirerende teamoplevelser.

Brug også skoven som refleksionsrum. Her er højt til loftet og ro til refleksion, hvilket er afgørende for læring og læringsprocesser.

Trænger mødet til fornyet energi og kreativitet, så er naturen oplagt til aktivitet. Det handler om at få rørt sig - enten i rolig gang under en walk-and-talk eller i hurtigere tempo med højere puls på MTB eller med løbeskoene på. Vejlsøhus tilbyder en række Sport & Outdoor-aktiviteter, som alle kan anvendes som konferenceaktiviteter.

Mange arrangementer handler om relationer og samvær, hvor naturen igen er en fantastisk ramme med masser af oplevelser, der resulterer i holdbare relationer og kvalitetssamvær.  

 • Gratis WiFi:
  Ja
 • Motionsrum:
  Nej
 • Tennis:
  Nej
 • Boldbane:
  Nej
 • Motions-sti:
  Ja
 • Indendørs swimmingpool:
  Nej
 • Udendørs swimmingpool:
  Nej
 • Spa bad:
  Nej
 • Spa-Område:
  Nej
 • Solarie:
  Nej
 • Sauna:
  Nej

Værelser i flere størrelser

Værelserne er individuelt indrettede og af forskellig størrelse, og vi kan tilbyde både enkelt-, dobbelt- og familieværelser. På vores største værelser kan der med opredning være op til 6 personer. Ligeledes er nogle af værelserne med udsigt over parken, og andre værelser har badekar. Spørg ved reservationen, hvis du har særlige ønsker.

Alle værelser har:

Lækkert sengelinned, bløder puder og dyner
Skrivebord og siddekrog
Eget toilet og brusebad, hårtørrer. Enkelte værelser har badekar
TV
El-kedel, så du kan lave te og kaffe, når det passer dig
Gratis WIFI forbindelse
Gratis adgang til AQUA Akvarium & Dyrepark
Vi tilbyder ligeledes 15 % rabat på udvalgte attraktioner i Silkeborg og omegn, bl.a. til Hjejlebådene og museerne.

 • Sengepladser i alt:
  81
 • Enkeltværelser:
  17
 • Dobbeltværelser:
  32
 • Flersengsværelser:
  Ikke Angivet
 • Suiter:
  Ikke Angivet
 • Lejligheder/hytter:
  0
 • Værelser uden privat bad/toilet:
  Ikke Angivet
 • Handikapegnede værelser:
  2

Møde- og konferencepakker

På Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter har vi mange års erfaring med at arrangere møder og konferencer. Vi lytter til jeres ønsker og hjælper jer derudfra med at tilrettelægge arrangementet bedst muligt. Vi er meget fleksible i forhold til indretning og planlægning af dagen, sådan at vi kan tilpasse rammerne til jeres formål og program - og ikke omvendt.

Hvis I ønsker aktive eller kreative indslag i løbet af dagen, byder vi gerne ind med forslag, der understøtter jeres arrangement. Vi tilbyder en række Sport & Outdoor-aktiviteter og hjælper også gerne med sjove og skæve ideer, så I får en anderledes og mindeværdig mødeoplevelse. 

Ofte følger et møde, kursus eller en konference et helt traditionelt program med indlæg, pauser og forplejning. I det tilfælde,kan vi tilbyde færdige møde- og konferencepakker.

Uanset hvad I er til, så garanterer vi for, at besøget på Vejlsøhus indfrier jeres forventninger – og lidt til.

Vælg en mødepakke

Alle mødepakker inkluderer pausebuffeter fra start til slut med frisk frugt og isvand, kaffe og te, formiddagsbrød og eftermiddagskage samt mulighed for at trække frisk luft på terrasserne, parken eller skoven.

Heldagsmøde (kl. 9 – 22) inkluderer ud over pausebuffet: Frokostbuffet med salater, kolde og lune retter og kaffe/te, samt en 2-retters middag om aftenen.

Dagsmøde (kl. 9-17) inkluderer ud over pausebuffet: Frokostbuffet med salater, kolde og lune retter og kaffe/te.

Mødepakkerne inkluderer ligeledes:

Lokaleleje inkl. standard av-udstyr og teknikerhjælp 
Isvand i lokalet
Entré til AQUA Akvarium & Dyrepark
To-go kaffe/the og frugt efter endt mødedag
Parkering
Læs mere om vores økologiske konferenceforplejning

Strækker mødet eller konferencen sig over flere dage, har vi 49 komfortable værelser på Vejlsøhus. Er der behov for yderligere værelser - eller ønsker I blot at skifte lokation - tilbyder vores 4-stjernede søsterhotel Gl. Skovridergaard yderligere 65 værelser. Gl. Skovridergaard ligger i gåafstand fra Vejlsøhus og byder også på a la carte-restauranten Orangeriet. 

Vejlsøhus ligger kun 2 km fra centrum i udkanten af Silkeborg, tæt ved hovedvej 52.
Togstation: 2,0 km.
Bybus: Fra Silkeborg station kører bybussen ca. 1 gang i timen, linie 4, til Marienlundsvej ca. 500 meter fra Vejlsøhus.
Turen fra byen til Marienlundsvej med bybus tager ca. 6 minutter.
Se evt. køreplanen på www.midttrafik.dk
Lufthavn: 40 km.
Motorvej: 7 km. 

Limousine service til Silkeborg.
Vi henviser gerne til lokal taxi.

Der er rig mulighed for fri parkering ved centret.

 • I by:
  Ja
 • Landlige omgivelser:
  Nej
 • Ved strand/sø:
  Ja
 • Ved skov:
  Ja

Dette danner udgangspunkt for servicekvalitetsindekset, som angiver i hvor høj grad mødeplanlæggeren har været tilfreds med Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter.
Servicekvalitetsindekset udgøres af svarende indenfor nedenstående kategorier.

5,0
Service v. reservation
3,4
Aftale overholdelse
1,8
Receptions service
1,8
Teknisk kvalitet
1,8
Service niveau (faglokaler)
Intet svar tilgængelig
Maden (restaurant)
Intet svar tilgængelig
Service niveau (restaurant)
Intet svar tilgængelig
Værelsesrengøring
Intet svar tilgængelig
Rengøring (faglokaler)
3,4
Generel vedligeholdelse
M.S.
04-03-2016
2,9

 

Få inspiration fra naturen til mødet

17-02-2015 12:52

Onsdag den 25. februar kl. 17.00 - 19.00 byder MeetSilkeborg på et spændende fyraftensmøde, hvor de vil vise mødeplanlæggere, hvad grønne omgivelser og frisk luft kan gøre for outputtet af et møde - hvis Silkeborg ikke skulle kunne det, hvem skulle så?

Mødet bliver holdt i Aqua Akvarium & Dyrepark og Innovation Lab er inviteret til at holde et indlæg med titlen: Få naturens hemmelighed til et produktivt møde.

Lidt lækkert til ganen bliver der også serveret og arrangementet slutter kl. 19.00.

Foruden MeetSilkeborg møder man også bl.a. Gl. Skovridergaard, Vejlsøhus, Svostrup Kro, Scandic, Radisson Blu, Jysk MUSIKTEATER, Hjejleselskabet, Summit og Jysk Arena.

Tilmelding til bcn@silkeborg.com

Læs mere om fyraftensmødet den 25. februar

Ny mand på Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter

26-08-2014 12:20

44-årige Lars Svane Nielsen er ny salgs- & relationschef på Vejlsøhus i Silkeborg, og han må være en glad mand, for stedet er et rigtig hyggeligt og professionelt møde- og selskabssted.

 

Lars Svane Nielsen har oprindelig en baggrund i erhvervsrejsebranchen, hvor han har 15 års erfaring fra SAS. Han har også arbejdet som Account Manager hos First Hotels. ”Jeg glæder mig meget til at starte hos Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter. Jeg har allerede oplevet et samlet produkt som jeg er stolt af at være en del af” siger Lars Svane Nielsen. Det kan vi godt forstå, for Vejlsøhus' beliggenhed ved Silkeborg Søerne tæt på skov, med egen bådebro til Hjejle-bådene og med Aqua Akvarium og Dyrepark som nærmeste nabo, åbner muligheder for at krydre arrangementerne og gøre besøget for gæsterne til noget unikt og mindeværdig.

 

I øvrigt er Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter for 4. år i træk (2011-2014) nomineret til bedste konferencecenter i Danmark, er Green Key certificeret og har Ø-mærket (statskontrolleret økologisk), hvilket er helt i tråd med tilknytningen til Ferskvandscentret som er nationalt miljøcenter.

 

>>Læs mere om Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter

Mere for jyske mødeplanlæggere i Silkeborg-området

07-05-2013 01:00

Ikke mange mødesteder ligger så smukt og er indrettet så atmosfærefyldt som Vejlsøhus, og nu bliver der fin mulighed for at opleve det ved selvsyn.

 

Planlæggere af møder, kurser, konferencer eller personalearrangementer inviteres nemlig til en informations-, inspira­tions- og oplevelsesrig eftermiddag og aften på Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter.

 

Alle er enige om at oplevelser, frisk luft og bevægelse i naturen, er med til at øge udbyttet af at mødes, hvad enten det drejer sig om læring, relationer eller samvær. På denne eftermiddag bliver der fokuseret på brug af naturen og omgivelserne, uden at det handler om at klatre i træer og dræbe kaniner! Fantastisk program, dejlige naturoplevelser og lækker mad.

 

Tilmeld dig direkte til Thomas Simonsen (ts@vejlsoehus.dk) senest den 15. maj 2013.

Er der noget vi kan hjælpe med?

Vil du hellere have personlig betjening, sidder vi klar til at hjælpe dig.
Vi kender alle mødestederne ud og ind.

Mandag - torsdag, kl. 8:00 - 16:00
Fredag, kl. 8:00 - 14:30