Sign In

Sign In

Zleep Hotel Høje Taastrup Kongressteder, Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK635,00

Carl Gustavs Gade 1, 2630 Taastrup, Storkøbenhavn

Zleep Hotel Høje Taastrup

Hotellet er perfekt beliggende i Høje Taastrup – tæt på offentlig transport ( 15 min med tog til København ) og kommer man i egen bil har vi egen parkeringsplads lige ved hotellet. Vores konferencelokaler er store og lyse og er alle med dagslys, og vi har mulighed for at afholde møder fra 2-400 deltagere.  Køkkenet er moderne og kreativt med fokus på velsmag – Restauranten er hyggelig med direkte udgang til skøn gårdhave. Hotellet er kørestolsvenligt samt der er mulighed for at benytte hotellets fitness samt vores Players Lounge med billard – bordfodbold – dart.

Værelserne er alle store – 24 kvm eller derover enten med badekar eller brus og alle værelser har kaffe/the på værelset. Vi har 151 værelser som alle er røgfri.

Vi har altid frisk frugt – popcorn og softice inkluderet i vores konferencepakker og vores faciliteter er moderne og fleksible så det passer til alle slags møder. Alle vores lokaler er udstyret med PC-projektorer med HDMI tilslutning, skærme, flipover, blokke, kuglepenne, og der er desuden frit tilgængeligt WiFi for alle deltagere. Lokalerne har desuden aircondition og mørklægningsgardiner. Den personlige service er kendetegnet for Zleep Hotel Høje Taastrup, og vores ambition er at skabe de bedste rammer for netop dit arrangement.

Zleep Hotel Høje Taastrup ligger blot 2 min. gang fra Høje Taastrup station, hvor alle tog stopper og 20 minutters kørsel fra Kbh.’s Centrum.

Kapacitet

Konference faciliteter

Hotellet er skabt til afholdelse af møder og konferencer med hele 6 store plenum lokaler og 7 grupperum – alle med dagslys og frisk luft. Vores passion er at koordinere møder og konferencer i samarbejde med dig – så du får det som du vil have det.

Få et overblik og bestil plantegning over hotellet.

Kursusstedet har 154 værelser.
Enkeltværelser: 9
Dobbeltværelser: 145

Store – lyse – røgfri værelser og dejlige suiter.

Som 4-stjernet hotel er de 154 værelser udstyret med alt det, der skal være og lidt til. Alle Superior værelser har badekar, hårtørrer og gratis kaffe/the/kakao. Til den arbejdsomme er der skrivebord og ekstra stole. Hotellet har 6 suiter og alle 154 værelser er nyrenoverede. Hotellet er røgfrit.

Rummelige værelser, hvor der er mere plads, end De er vant til.

Et moderne hotel bygget til møder, kurser og konferencer, som tilbyder 8 fleksible plenumlokaler, 14 grupperum – alle med dagslys og frisk luft. Mødelokalerne er venlige og lyse. Der er højt til loftet og aircondition, lysdæmpning, mørkelægning, telefon samt standard av udstyr.

Vi har erfaring og gode resultater med store danske og internationale konferencer som kræver overblik, koordination og moderne teknik.

Få overblik og bestil plantegning over hotellet.

Et spændende, internationalt køkken med afvekslende menuer.

Vi serverer en stor morgenmads buffet med bl.a. scrambled eggs, bacon & et fuldværdigt økologisk alternativ, stor varierende frokostbuffet samt veldækket aftenbord, hvor konferencemenuen skifter dagligt.

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 635
DKK 1698
×

Information

Deltagere 320
Værelser 154
Spisepladser 400
Handikapvenlig Ja
Mødelokaler 7
Gruppelokaler 9

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 320
Max. pers. ved skoleborde 196
Max. pers. i U-bord 40
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 144

Miljømærkninger