Sign In

Zleep Hotel Høje Taastrup Kongressteder, Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK635,00

Carl Gustavs Gade 1, 2630 Taastrup, Storkøbenhavn

VELKOMMEN TIL ET MODERNE & ANDERLEDES KONFERENCEHOTEL, MED 150 P-PLADSER – PERFEKT BELIGGENDE FOR OFFENTLIG TRANSPORT.
Vi tilbyder: Fleksible konferencelokaler med dagslys. Gratis WiFi over hele hotellet. Hyggelig restaurant og et godt og inovativt køkken. Store, lyse  superiorværelser på 25 kvm, med badekar eller brus, kaffe/te/kakao faciliteter, telefon og 40″ LED TV med mange kanaler. Hotellet er kørestolsvenligt. Gode fitnessfaciliteter, en Players Lounge med billard, bordfodbold, dart mm.

Frisk frugt, popcorn og softice er  altid inkluderet i vores konferencepakker.

Ingen møder ligner hinanden. Takket være vores fleksible og nyrenoverede lokaler i forskellige størrelser, er Zleep Hotel Høje Taastrup et moderne konferencehotel, hvor vi kan skræddersy møder og konferencer ud fra dine behov. Alle vores lokaler er udstyret med PC-projektorer med HDMI tilslutning, skærme, flipover, blokke, kuglepenne, og der er desuden frit tilgængeligt WiFi for alle deltagere. Lokalerne har desuden aircondition og mørklægningsgardiner. Vores ambition er at opfylde dine forskellige ønsker, og lidt til.

Zleep Hotel Høje Taastrup ligger blot 2 min. gang fra Høje Taastrup station, hvor alle tog stopper og 20 minutters kørsel fra Kbh.’s Centrum.

Kapacitet

Kursusstedet har 154 værelser.
Enkeltværelser: 9
Dobbeltværelser: 145

Store – lyse – røgfri værelser og dejlige suiter.

Som 4-stjernet hotel er de 154 værelser udstyret med alt det, der skal være og lidt til. Alle Superior værelser har badekar, hårtørrer og gratis kaffe/the/kakao. Til den arbejdsomme er der skrivebord og ekstra stole. Hotellet har 6 suiter og alle 154 værelser er nyrenoverede. Hotellet er røgfrit.

Rummelige værelser, hvor der er mere plads, end De er vant til.

Et moderne hotel bygget til møder, kurser og konferencer, som tilbyder 8 fleksible plenumlokaler, 14 grupperum – alle med dagslys og frisk luft. Mødelokalerne er venlige og lyse. Der er højt til loftet og aircondition, lysdæmpning, mørkelægning, telefon samt standard av udstyr.

Vi har erfaring og gode resultater med store danske og internationale konferencer som kræver overblik, koordination og moderne teknik.

Få overblik og bestil plantegning over hotellet.

Et spændende, internationalt køkken med afvekslende menuer.

Vi serverer en stor morgenmads buffet med bl.a. scrambled eggs, bacon & et fuldværdigt økologisk alternativ, stor varierende frokostbuffet samt veldækket aftenbord, hvor konferencemenuen skifter dagligt.

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 635
DKK 1698
×

Information

Deltagere 320
Værelser 154
Spisepladser 400
Handikapvenlig Yes
Mødelokaler 7
Gruppelokaler 9

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 320
Max. pers. ved skoleborde 196
Max. pers. i U-bord 40
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 144

Miljømærkninger