Log ind Opret bruger
Centeradgang
Kursuslex
Menu
Er der noget vi kan hjælpe med?
33 97 43 43

Zleep Hotel Høje Taastrup

Carl Gustavs Gade 1, 2630 Taastrup, Storkøbenhavn (Se kort)

VELKOMMEN TIL ET MODERNE & ANDERLEDES KONFERENCEHOTEL, MED 150 P-PLADSER - PERFEKT BELIGGENDE FOR OFFENTLIG TRANSPORT.
Vi tilbyder: Fleksible konferencelokaler med dagslys. Gratis WiFi over hele hotellet. Hyggelig restaurant og et godt og inovativt køkken. Store, lyse  superiorværelser på 25 kvm, med badekar eller brus, kaffe/te/kakao faciliteter, telefon og 40" LED TV med mange kanaler. Hotellet er kørestolsvenligt. Gode fitnessfaciliteter, en Players Lounge med billard, bordfodbold, dart mm.

Frisk frugt, popcorn og softice er  altid inkluderet i vores konferencepakker.

Ingen møder ligner hinanden. Takket være vores fleksible og nyrenoverede lokaler i forskellige størrelser, er Zleep Hotel Høje Taastrup et moderne konferencehotel, hvor vi kan skræddersy møder og konferencer ud fra dine behov. Alle vores lokaler er udstyret med PC-projektorer med HDMI tilslutning, skærme, flipover, blokke, kuglepenne, og der er desuden frittilgængeligt WiFi for alle deltagere. Lokalerne har desuden aircondition og mørklægningsgardiner.Vores ambition er at opfylde dine forskellige ønsker, og lidt til.

Zleep Hotel Høje Taastrup ligger blot 2 min. gang fra Høje Taastrup station, hvor alle tog stopper og 20 minutters kørsel fra Kbh.'s Centrum.

 

Kursusstedet har 154 værelser.
Enkeltværelser: 9
Dobbeltværelser: 145

Store - lyse - røgfri værelser og dejlige suiter.

Som 4-stjernet hotel er de 154 værelser udstyret med alt det, der skal være og lidt til. Alle Superior værelser har badekar, hårtørrer og gratis kaffe/the/kakao. Til den arbejdsomme er der skrivebord og ekstra stole. Hotellet har 6 suiter og alle 154 værelser er nyrenoverede. Hotellet er røgfrit.

Rummelige værelser, hvor der er mere plads, end De er vant til.

Et moderne hotel bygget til møder, kurser og konferencer, som tilbyder 8 fleksible plenumlokaler, 14 grupperum - alle med dagslys og frisk luft. Mødelokalerne er venlige og lyse. Der er højt til loftet og aircondition, lysdæmpning, mørkelægning, telefon samt standard av udstyr.

Vi har erfaring og gode resultater med store danske og internationale konferencer som kræver overblik, koordination og moderne teknik. 

Få overblik og bestil plantegning over hotellet.

Et spændende, internationalt køkken med afvekslende menuer.

Vi serverer en stor morgenmads buffet med bl.a. scrambled eggs, bacon & et fuldværdigt økologisk alternativ, stor varierende frokostbuffet samt veldækket aftenbord, hvor konferencemenuen skifter dagligt.

 • Mødelokaler:
  7
 • Gruppelokaler:
  9
 • Auditorier:
  Ikke Angivet
 • Udstillingsmulighed, antal m²:
  400
 • Max kapacitet (bio):
  320
 • Max. personer i auditorium:
  0
 • Max. personer ved skoleborde:
  196
 • Max. personer i U-bord:
  40
 • Max. personer i ø-opstilling á 6-8 personer:
  144
 • Max. personer ved stående reception:
  0
 • Spisepladser:
  400
 • Værelser:
  154
 • Sengepladser i alt:
  307

Kursusstedet er indrettet således, at det kan modtage kørestolsbrugere på kursusdøgn.
 
Vi kan tilbyde følgende faciliteter på kursusstedet:

 • Fitnessrum
 • Billard
 • Bordtennis 
 • Copenhagen Air Experience - flyvning i vindtunnel indenfor 3 km
 • Strand indenfor 4 km
 • Golfbane indenfor 5 km
 • og mange andre aktiviteter i umiddelbar nærhed


På Hotellet

Slap af i den hyggelige gårdhave eller i restauranten. Nyd roen Biblioteket. Spil billard & bordtennis, hold formen ved lige i fitnessrummet.

I omegnen
Omegnen er rig på historie, kultur og smukke landskaber.
500m fra hotel ligger shoppingcenter City2 samt Copenhagen Fashion Outlet.

 • Gratis WiFi:
  Ja
 • Motionsrum:
  Ja
 • Tennis:
  Nej
 • Boldbane:
  Nej
 • Motions-sti:
  Ja
 • Indendørs swimmingpool:
  Nej
 • Udendørs swimmingpool:
  Nej
 • Spa bad:
  Nej
 • Spa-Område:
  Nej
 • Solarie:
  Nej
 • Sauna:
  Nej

Dagsmøde 595 d.kr. pr. person inkl. moms

Formiddagsbrød & kaffe/the
Isvand i lokalet hele dagen
Frisk frugt
Frokostanretning eller -buffet m. 1 øl/vand
Eftermiddagskage & kaffe/the
1 plenumlokale
AV-standard udstyr samt LCD-projector
Popcorn og Softice

Møde inkl. overnatning/enkeltværelse 1.695 d.kr. pr. person inkl. moms

Møde inkl. overnatning/dobbeltværelse 1.495 d.kr. pr. person inkl. moms

Formiddagsbrød & kaffe/the
Isvand i lokalet hele dagen
Frisk frugt
Frokostanretning eller -buffet m. 1 øl/vand
Popcorn & Softice
Eftermiddagskage & kaffe/the

Middag med 2 retter efter køkkenchefens valg
Kaffe/the & chokolade
Overnatning i enkelt/dobbeltværelse
Stor morgenmadsbuffet

1 plenum/+ evt. grupperum efter aftale
AV-standard udstyr samt LCD-projector

Ved reservation, oplys venligst bookingkode: KURSUSLEX

DET MEST CENTRALT BELIGGENDE HOTEL I DET ØSTLIGE DANMARK !

Stor betalings parkeringsplads lige ved siden af hotellet og yderligere 3000 p-pladser indenfor 500 meters gang.

Høje Taastrup er et trafikalt knudepunkt for tog bil og bus. Hotellet ligger 3 minutters gang fra Høje Taastrup station, hvor alle tog stopper og kun 5 minutters kørsel fra motorvejsnettet. Der er 20 minutters kørsel til Københavns Lufthavn og Centrum med tog eller bil.

Alle regional-, intercity-, og lyntog samt de internationale tog stopper i Høje Taastrup. Dertil kommer mange busforbindelser og S-tog. Høje Taastrup ligger midt mellem Roskilde og København.
 

 • I by:
  Ja
 • Landlige omgivelser:
  Nej
 • Ved strand/sø:
  Nej
 • Ved skov:
  Nej

Dette danner udgangspunkt for servicekvalitetsindekset, som angiver i hvor høj grad mødeplanlæggeren har været tilfreds med Zleep Hotel Høje Taastrup.
Servicekvalitetsindekset udgøres af svarende indenfor nedenstående kategorier.

3,4
Service v. reservation
4,2
Aftale overholdelse
4,2
Receptions service
4,2
Teknisk kvalitet
4,2
Service niveau (faglokaler)
4,2
Maden (restaurant)
4,2
Service niveau (restaurant)
Intet svar tilgængelig
Værelsesrengøring
4,2
Rengøring (faglokaler)
3,4
Generel vedligeholdelse
M.S.
15-01-2019
4,0

 

R.P.
20-04-2018
3,9

 

B.R.
04-03-2018
3,8

 

M.B.
12-12-2017
3,9

 

J.J.
23-05-2017
2,9

 

Tag børnene med til Åbent Hus

27-09-2018 05:00

Se også den hyggelige restaurant, som sætter en ære i et godt og inovativt køkken. Du har også mulighed for at bese de store, lyse superiorværelser på 25 kvm, med badekar eller brus, kaffe/te/kakao faciliteter, telefon og 40" LED TV med mange kanaler.

Hotellet er kørestolsvenligt. Der er gode fitnessfaciliteter og en Players Lounge med billard, bordfodbold, dart mm

Quality Hotel styrker salget

23-04-2018 11:00

"Quality Hotel Høje Taastrup er en del af Nordic Choice Hotels, som er en hotelkæde med kant og meninger, hvor der arbejdes med sjæl og et stort engagement – det kan mærkes og jeg glæder mig til at være med og gøre en forskel,” siger Else Bang.

Se mere om Quality Hotel Høje Taastrup

Nye cool værelser på Quality Hotel Høje Taastrup

10-03-2017 14:03

3. etape af renoveringen er nu afsluttet, og Quality Hotel Høje Taastrup kan præsentere 33 nyrenoverede værelser og badeværelser. Hotellet forventer at have investeret cirka 20 millioner, når den samlede renovering afsluttes i løbet af 2018/19.

"Vi vil være det ”cooleste” hotel på Vestegnen. Vores målsætning for hotellet er bl.a. at flytte hotellet væk fra kategorien som typisk og gennemsnitslig provinshotel til at være et mere dynamisk og urbant konference-og forretningshotel, dvs. et moderne og velindrettet hotel i tiden, som opfylder nutidens hotel –og konferencegæsters behov og ønsker," siger hoteldirektør Ronni Guldbrandsen.

De nye værelser er 25 m² store. Indretningen er skabt i et unikt og industrielt design med et farvevalg i afdæmpede grå/blå nuancer, kombineret med nordiske træsorter.

Renoveringen af hele hotellet startede i sommeren 2015, da hotellets konferenceafdeling fik nyt interiør og nye AV løsninger. I starten af 2016 åbnede hotellets nye restaurant og store lobby med ny reception/lobby-bar og loungeområder. Senere i 2017 forsættes renoveringen med flere værelser.

Læs mere om Quality Hotel Høje Taastrup

Quality Hotel Høje Taastrup opgraderes for 20 millioner

08-03-2016 12:12

I 2015 var det konferenceafdelingen, der blev renoveret, kort efter fulgte restaurant, lobby- og receptionsområdet. Nu er det hotellets 154 værelser, der står for tur. Den komplette opgradering forventes færdig i 2018 til en samlet sum af omkring 20 millioner kroner.

”Vores målsætning er blandt andet at flytte hotellet væk fra kategorien af et typisk provinshotel til et mere dynamisk og urbant konferencehotel, dvs. et moderne og velindrettet hotel i tiden", siger hoteldirektør Ronni Guldbrandsen. ”Udover topmoderne mødefaciliteter har vi derfor lagt vægt på at skabe et uformelt og afslappet miljø i vores store lobby- og receptionsområde. Alt fremstår nu i et moderne og spændende industrielt design, og vi har placeret receptionen og baren centralt i rummet og indrettet hele arealet med spændende lounge miljøer. Her kan man sidde i mindre grupper og arbejde eller slappe af. Der er også små åbne, hyggelige ”huse”, hvor man kan sidde og arbejde i ro og fred.”

Læs mere om Quality Hotel Høje Taastrup

Vil skabe Danmarks og Nordens største hotelkæde

20-10-2015 13:08

Efter et år som franchisetager i First Hotels, har bestyrelse og direktion bag Quality Hotel Høje Taastrup valgt at udskifte samarbejdet med First Hotels til en ny franchisekontrakt med Nordic Choice Hotels.

”Som Quality Hotel Høje Taastrup kan vi udvikle hotellet i en retning der både imødekommer markedskravene til en høj komfort og kvalitet og vi kan skabe en økonomisk forsvarlig hoteldrift med bedst mulige rammevilkår. Quality Hotel er et stærkt hotel-brand med en uovertruffen kendskabsgrad i det meste af den vestlige verden. Vi bliver i familie med mere end 6.300 hoteller – verdens 6. største hotelkæde og vi  får adgang til markedes bedste salgskanaler og reservationssystem, samt ikke mindst til en af Skandinaviens største hotel-kundeklubber Nordic Choice Club med mere end 1 million medlemmer”, siger hotellets direktør Ronni Guldbrandsen, og fortsætter: ”Her i  sommeren har håndværkerne arbejdet hårdt, så vi i dag kan byde velkommen i en helt ny konferenceafdeling. Alt er udskiftet – nyt design, ny teknik og vi har fuld fokus på værtskabet. Tidligere har vi udskiftet alle vinduer til nye lydisolerede vinduer og er igang med en løbende udskiftning af alle hotellets toiletter og et antal senge. I løbet af vinteren, vil vi fortsætte renoveringsprocessen med en helt ny lobby og en spændende restaurant – og senere på året i 2016, har vi planlagt en fortsættelse af renoveringsarbejdet med resten af stueetagen og et antal hotelværelser.”

Hotellet i Høje Taastrup åbnede i 1988 som et Scandic Hotel, har 154 værelser og en hyggelig gårdhave. Adressen er Carl Gustavs Gade 1 – og det var her i nabolaget, at fredsforhandlingerne mellem Danmark og Sverige fandt sted d. 18.-20. februar 1658 – dengang vi mistede Skåne, Halland og Blekinge – samt Bornholm (som vi dog hurtigt fik tilbage). Den daværende svenske konge hed Carl d. X Gustav, deraf navnet på gaden.

Med det 4. hotel i København er Nordic Choice Hotels godt i gang med at forsøge at blive Danmarks og Nordens største hotelkæde.

”Vi er meget glade for at få et nyt medlem i vores danske familie. Med Quality Hotel Høje Taastrup har vi nu 4 vidunderlige hoteller i København og omegn – og det er kun begyndelsen på vores danske eventyr. Vores ambition er at blive den største hotelkæde i Norden, og vækst i Danmark er afgørende for, at vi kan nå dette mål. Jeg ser frem til at finde nye partnere og nye projekter i Danmark,” siger Torgeir Silseth, CEO Nordic Choice Hotels.

Nordic Choice Hotels åbnede i maj måned det store og elegante Clarion Hotel & Congress Malmø Live i Malmø og ejer i Norden hotelkæderne Quality Hotels, Clarion Hotels, Comfort Hotels samt en del individuelle hoteller, bl.a. Hotel Skt. Petri i København. Nordic Choice ejes af den norske milliardær Petter Stordalen, der trods beskeden uddannelse, har skabt en fantastisk karriere i hotelbranchen.

Læs om Quality Hotel Høje Taastrup

Ny konferenceafdeling i Høje Taastrup

01-09-2015 12:06

Ronni Guldbrandsen på First Hotel Høje Taastrup er en glad mand, for nu kan han byde velkommen til helt nye konferencelokaler på hotellet. Lokalerne har fået et nyt udtryk, med afstemte farver – både i møbler, på gulvtæpper, på væggene og på gardiner.

Konferencestolene, som er i 4 forskellige farver, er dansk designet og dansk produceret fra FourDesign på Fyn. Gulvtæpperne er unik designet til lokalerne fra Ege Tæpper og er lavet i et miljøvenligt materiele, som bl.a. består af granulerede plastflasker.

Der er også helt nyt AV udstyr i alle lokaler med fuldt integreret lyd og billed – alt er digitalt og med nyeste HDMI teknologi.

"I konferencelobbyen, som vi kalder ”Business Street”, er der monteret en kæmpe reolvæg i nordisk birkefinér, med praktiske buffeter og nye kaffestationer – og så har vi stadig softice og popcorn-bar til alle konferencegæster. Belysningen i de nye lokaler er 100% LED og med nyeste lysstyring der kompenserer belysningen i harmoni med dagslyset. Alle de nye lokaler har i øvrigt aircondition." fortæller Ronni Guldbrandsen.

Hotellet ligger i øvrigt få meter fra Høje Taastrup station, hvor en stor del af togene – også fra provinsen – stopper.

Læs mere om First Hotel Høje Taastrup

Hoteldriften på First Hotel Høje Taastrup får nye ejere

06-01-2015 13:58

Hoteldriften videreføres i nystiftet selskab CG Hotel Aps. Alle medarbejdere fra First fortsætter uændret med undtagelse af direktør Tanja Bøjle, der fratræder sammen med First.

Hotellets nye direktør bliver hotelmanden Ronni Guldbrandsen, der tidligere har haft direktørposter i både Scandic og Choice Hotels.

”Hotellet har en kompetent og dygtig medarbejderstab – og med fokus på værtskab og kvalitet, glæder jeg mig til at blive del af holdet”, siger den nye direktør Ronni Guldbrandsen.

I løbet af 2015 og 2016 skal hotellet i gang med en omfattende moderniseringsproces. Det gælder både konferenceafdelingen, hotellets værelser og badeværelser.

”Vi vil fortsat være en etableret hotelkæde i franchise regi, men nu vil vi selv drive hotellet” fortæller bestyrelsesformand Jens Øjvind Nielsen.

Læs mere om First Hotel Høje Taastrup

Særtilbud

SUPER DEAL 2021

01-01-2021 - 31-03-2021

 

SUPER DEAL 2021

DAGSMØDE (KL.9.00 – 17.00) 

Morgenmad med brød, ost, marmelade, frisk frugt, kaffe og te.

Stor frokostbuffet/frokostmenu m/ 1 sodavand.

Eftermiddagspause med sunde snack, kage, frisk frugt.

Prisen er inkl. lokale leje

Pris 535.-DKK     liste pris fra 635.-DKK

Hotelværelse i forbindelse med kursus 799.-DKK

I tillæg arrangerer vi forskellige typer konferencer og teambuilding aktiviteter.  Bl.a. Golf konference, Racehall, tunnelflyvning hos Copenhagen Airexperience m.m.

ALTID INKLUSIV PÅ ZLEEP HOTEL HØJE TAASTRUP

Konferencevært og teknisk assistance

Lokale opstillet efter kundens ønske

Isvand i lokalet under hele arrangementet

Frisk kaffe/te udenfor lokalet hele dagen

Ta´selv softice og popcorn hele dagen

Standard AV udstyr med HDMI  teknologi

Gratis WiFi med rigelig båndbredde

Læs mere

Er der noget vi kan hjælpe med?

Vil du hellere have personlig betjening, sidder vi klar til at hjælpe dig.
Vi kender alle mødestederne ud og ind.

Mandag - torsdag, kl. 8:00 - 16:00
Fredag, kl. 8:00 - 14:30