Sign In

Sign In

Zoologisk Have København Møde- og Konferencesteder, Utraditionelle Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK650,00

Roskildevej 34, 2000 Frederiksberg, Storkøbenhavn

Velkommen i Zoologisk Have København
Mere end bare et møde

I mere end 160 år har ZOO budt på opdagelser året rundt. Her kan du samle kollegaer, kunder og samarbejdspartnere til alle typer af firmaevents i en opdagelsesfyldt oase midt i København. Entré til Haven er inkluderet, og der er et væld af aktiviteter at vælge imellem som krydderi til det faglige program.

Central beliggenhed

ZOO ligger centralt placeret i byen mellem Søndermarken og Frederiksberg Have. Det er let at komme dertil med offentlig transport, bil eller cykel. Der er tilmed gode parkeringsmulighder.

Et væld af muligheder

I ZOO kan du holde møder og selskaber for 6-400 personer i alt fra et klassisk auditorium og historiske lokaler til imponerende arkitektoniske rammer – alle med en helt unik udsigt.

Hold et teammøde, en julefrokost eller lej hele ZOO for en aften (se under Priser). Alle arrangementer kan kombineres med en rundvisning eller en af ZOOs andre tæt på dyrene-oplevelser.

Få én på opdageren

Skal dagen være ekstra mindeværdig? Eller har I brug for en pause fra jeres faglige indhold? Så tilbyder ZOO en række spændende oplevelser, som I ikke lige finder andre steder.

I kan blandt andet få besøg af en slange direkte i mødelokalet eller komme med på en tur bag kulisserne i ZOO.

Vælg mellem tre forskellige typer af aktiviteter: 

– Breakout sessions (30-40 minutters varighed) 

– Gruppeaktiviteter (45-60 minutters vargihed)

– Guidede ture (45-120 minutters varighed)

Læs mere om alle mulighederne på zoo.dk eller kontakt booking@zoo.dk.

Madkastellet

Madkastellet, der er kendt for prisvindende madløsninger med kant, står bag komfurerne i ZOO og kokkererer til arrangementer og til Havens tre restauranter. Alt er baseret på gode råvarer, og køkkenet tager altid højde for individuelle behov og ønsker. 

Køkkenet ledes af Casper Sobczyk, der blandt andet har gjort sig bemærket som fast kok i Go’Morgen Danmark.

Fri entré til ZOO

Der er rig mulighed for at benytte Haven, da alle arrangementer inkluderer entré til ZOO i Havens åbningstid.

Professionelt udstyr

Alle mødelokaler er udstyret med opdaterede skærme og lydudstyr. Det er muligt at koble sig på gratis WiFi i hele Haven.

Kapacitet

Lokalerne er fordelt i det vi selv kalder for Det Hvide Hus, men vi har ligeledes to lokaler i vores nye Pandaanlæg. Vores auditorie ligger på 1. sal i bygningen, der huser vores Hovedindgang.

Bistro panpan

De to mødelokaler er opkaldt efter anlæggets to beboer Mao Sun og Xing Er, og har hver en kapacitet på op til 35 siddende gæster. I restauranten er der plads til 145 siddende gæster til en middag eller 192 gæster til en reception.

Det Hvide Hus

De elegante lokaler er ideelle til både møder, firmafester og middagsarrangementer. Når lokalerne i stuen åbnes ud i ét, er der plads til 400 gæster til reception eller 270, når der dækkes op til middag. I de varme måneder kan frokosten nydes på den store terrasse midt i ZOO. På 1. sal er der fire mødelokaler, hvor det mindste har plads til seks gæster, og det største rummer op til 60 gæster.

Auditorium

På 1. sal i Hovedindgangen til ZOO ligger et klassisk auditorium med plads til 140 personer med opdateret AV-udstyr herunder trådløse mikrofoner. Auditoriet har udsigt ud over Haven, og er ideelt til foredrag og konferencer, hvor pauserne tilmed kan krydres med en tur ud i Haven. Et møde eller en konference kan kombineres med frokost eller middag i enten Det Gule Hus eller i Bistro panpan.

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 650
DKK
×

Information

Deltagere 140
Spisepladser 250
Handikapvenlig Ja
Mødelokaler 6
Gruppelokaler 2
Auditorier 1

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 140
Max. pers. i auditorium 140
Max. pers. ved skoleborde 42
Max. pers. i U-bord 24
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 60
Max. pers. ved stående reception 300

Miljømærkninger