Sign In

Privatlivsbetingelser

Formål

Formålet med en persondatapolitik for Konference.dk er at forklare, hvordan vi indsamler, beskytter og anvender personoplysninger. Det er Konference.dk ApS’ mål at opretholde et højt niveau af sikkerhed og en forsvarlig behandling og beskyttelse af personlige oplysninger.

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til vedkommendes for- og efternavn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Dataansvarlig

Konference.dk ApS opsamler data om sine brugere og kunder med henblik på at kunne levere informationer, nyheder og lignende i både online og trykt format vedrørende møde- og eventbranchen.

Opus Group ApS er dataansvarlig og udfører håndtering af personlige data i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Konference.dk leverer en lang række serviceydelser til brugere og kunder. For hver enkelt serviceydelse kan der gælde særskilte vilkår og betingelser.

Når du, ved bestilling af en ydelse eller ved tilmelding til et arrangement afgiver dine personoplysninger, giver du samtidig samtykke til at dine personoplysninger kan behandles af Konference.dk og dets samarbejdspartnere.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi

For at kunne handle med dig, gennemføre arrangementer med din deltagelse og levere nyheder, informationer og tjenester til dig indsamler vi personlige oplysninger. Konference.dk ApS indsamler disse oplysninger på følgende vis:

  • Når du bestiller/booker, køber eller tilmelder dig en af Konference.dk ApS’ serviceydelser.
  • Fra personer der handler/tilmelder på dine vegne.
  • I forbindelse med afgivelse af tilbud og/eller ved anmodning om en samarbejdsaftale.
  • Via browser cookies og ved brug af Konference.dk digitale ydelser.
  • I forbindelse med abonnement på Konference.dk ApS’ forskellige nyhedsmedier (både online og offline)
  • Ved gennemførelse af bruger- eller kundeanalyser
  • I forbindelse med deltagelse i konkurrencer.
  • Fra sociale medier, reklame- og serviceudbydere samt offentlige registre.
     

Konference.dk ApS indsamler blandt andet følgende personoplysninger:

  • Navn, adresse, firma, telefonnummer, e-mailadresse, titel samt andre almindelige personoplysninger.
  • Bestillings-/bookings-/leverings-/deltagerhistorik
  • Type, frekvens og deltagerantal i relation til de møder og events brugere planlægger
  • Feedback via vores kunde-/brugerundersøgelser.
  • Feedback via fysiske eller onlinebaserede konkurrencer.
  • Feedback på sociale medier og andre digitale platforme.
  • Browserinformationer.
  • Oplysninger om din virksomhed og relevante kontaktpersoner.
     

Du kan vælge at give Konference.dk ApS personoplysninger ud over de almindelige personoplysninger, hvis du vurderer at det har betydning for den ydelse Konference.dk skal levere til dig. Dette kan f.eks. være oplysning om særlige allergier og fødevarepræferencer. Såfremt du vælger at gøre dette, betragter Konference.dk ApS det som et samtykke til at kunne registrere og gemme disse eventuelt følsomme oplysninger om dig.

Udover at modtage oplysninger fra dig selv, vil Konference.dk ApS i nogle tilfælde supplere vores informationer med oplysninger, som vi har modtaget af tredjepart, f.eks. din kollega eller en samarbejdspartner (eksempelvis ved fælles tilmelding til vores arrangementer eller ved aftale om levering af en eller flere ydelser). I disse tilfælde er det pålagt tredjeparten at informere om Konference.dk ApS vilkår og betingelser samt vores persondatapolitik. Det er også pålagt tredjeparten at sørge for indhentning af samtykker til registrering og behandling af eventuelle følsomme oplysninger.

Konference.dk ApS ønsker at vores arrangementer kan gennemføres i så god en stemning og med så højt et udbytte som mulig for alle. Derfor indsamler Konference.dk ApS i helt særlige tilfælde oplysninger om personer, som optræder i uoverensstemmelse med et givent arrangements formål med henblik på kunne udelukke disse personer ved fremtidige arrangementer.

Deling og opbevaring af personoplysninger

Personoplysninger afgivet til Konference.dk ApS lagres på servere, der administreres af tredjemænd (databehandler) på vegne af Konference.dk ApS i henhold til vores datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.
Personoplysninger afgivet til Konference.dk ApS videregives kun til:

  • Interne afdelinger
  • Udvalgte tredjemænd i forbindelse med vedligehold og servicering af systemer som anvendes af Konference.dk ApS.
  • Associerede selskaber af Konference.dk ApS, der leverer ydelser, som hører ind under Konference.dk ApS’ normale virkefelt.
  • Udvalgte samarbejdspartnere, for at kunne levere den serviceydelse du har bestilt eller tilmeldt dig.
     

I forbindelse med forespørgsler og/eller booking af mødelokaler gør vi opmærksom på, at Konference.dk ApS betragter sig som formidler af din henvendelse. Konference.dk ApS handler således ud fra din instruks. Det indebærer, at Konference.dk ApS og de steder du vælger at sende forespørgslen til, alle er selvstændige dataansvarlige. Der er således et delt datasansvar, og de steder du vælger vil behandle dine personoplysninger i henhold til deres egne persondatapolitikker.

Konference.dk ApS opbevarer kun personoplysninger, så længe de er nødvendige i forhold til de serviceydelser som Konference.dk ApS leverer. Konference.dk ApS har rutiner for sletning af persondata. Efter en periode uden aktivitet på en person slettes eller anonymiseres denne. Hvor længe perioden er, varierer efter hvilken serviceydelse der er tale om – dog maximalt 3 år med mindre lovgivningen dikterer andet (f.eks. bogføringsloven).

Dine rettigheder

I henhold til gældende lovgivning om persondata, har du en række rettigheder. Rettighederne er som følger:

  • Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger Konference.dk ApS behandler om dig.
  • Ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, Konference.dk ApS har registreret om dig.
  • Ret til at få slettet de personoplysninger Konference.dk ApS har registreret om dig, dog ikke oplysninger, som Konference.dk ApS ikke efter lovgivning er pålagt at skulle gemme.
  • Er behandlingen af personoplysninger baseret på et samtykke fra dig, har du ret til at trække dit samtykket tilbage. Behandling af dine personoplysninger vil herefter ophører, medmindre Konference.dk ApS er pålagt at skulle behandle personoplysningerne efter lovgivningen.
     

Du kan anmode Konference.dk ApS om at få leveret en udskrift af dine personoplysninger, få ajourført dine personoplysninger, gøre indsigelser eller anmode om at få slettet dine personoplysninger. Anmodningen kan ske på mail til datapolicy@opusgroup.dk. Du kan også kontakte Konference.dk ApS, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser.

Konference.dk ApS vil indenfor 1 måned efter modtagelsen af din anmodning om udskrift fremsende denne til din postadresse. Konference.dk ApS kan afvise anmodninger, der enten er urimeligt gentagende, kræver uforholdsmæssig teknisk indgriben (for eksempel at udvikle et nyt system eller ændre en eksisterende praksis væsentligt), påvirker beskyttelsen af andres personlige oplysninger, eller i situationer hvor den ønskede handling må anses for værende yderst kompliceret (for eksempel anmodninger om oplysninger, der udelukkende findes som sikkerhedskopier).

 

Cookies på www.konference.dk

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.
Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold.

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.

Om cookies

Cookies er små datafiler med information som gemmes på din computer og sendes frem og tilbage mellem din browser og et website.
Nogle cookies er nødvendige for, at websites fungerer, mens andre bruges til at analysere din færden på et website.

Nogle cookies slettes når du lukker din browser, nogle gemmes i en tidsbestemt periode og andre gemmes permanent. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.
Det er lovpligtigt for alle danske hjemmesider at informere brugerne om cookies.

Nedenfor kan du læse om de cookies vi bruger på konference.dk.

Google Analytics-cookies

Vi bruger Google Analytics til at indsamle viden om, hvordan vores brugere anvender vores website. Google Analytics har en cookie, som anonymt registrerer din IP-adresse samt information om antal og tidspunkt for dine besøg på vores website. Google Analytics registrerer også, hvilken side du besøgte før, f.eks. om du kom ind på siden via en søgemaskine. Alt dette gør vi for at optimere vores website og målrette vores markedsføring.
Opdateret d. 19-08-2013

Markedsførings-cookies

Disse cookies bruges til at identificere dig via et tilfældigt genereret ID, når du går ind på en side, som du tidligere har besøgt, og når du bevæger dig rundt på siden. Det sker for, at du hurtigere kan navigere rundt mellem siderne. Cookies bruges også til at indsamle statistik om din færden på vores website for at give dig den information, som er mest relevant for dig, og forbedre vores markedsføring.
Opdateret d. 13-05-2013

Identifikations-cookies

Disse cookies bruges til at identificere dig via et tilfældigt genereret ID, når du går ind på websitet eller logger dig på en af vores tjenester. Vi bruger disse cookies til at huske, at du er logget ind, så du ikke bliver logget ud, når du bevæger dig rundt på siden.
Opdateret d. 13-05-2013

Fortryd accept af cookies

Hvis du ønsker at tilbagetrække din tilladelse til, at vi anvender cookies, skal du slette alle cookies relateret til websitet i din browser og fremover undlade at bruge siden.

Her kan du læse, hvordan du sletter cookies i Internet ExplorerChrome og Firefox.

 

Kontakt

Har du spørgsmål, kommentarer eller klager til Konference.dk ApS’ behandling af personoplysninger kan du henvende dig til:

Konference.dk
Flakhaven 1
5000 Odense C
Att: Customer Relationship Management

Eventuelle ændringer af persondatapolitikken meddeles ved offentliggørelse af nye vilkår og betingelser på Konference.dk ApS’ hjemmeside.