Log ind Opret bruger
Centeradgang
Kursuslex
Menu
?

Søgning og filtrering

Søgefunktionen på Konference.dk er ganske avanceret og man kan ofte blive forvirret af de resultater der vises. Derfor har vi besluttet at forklare hvordan den fungerer.

Søgeforslag

Når du indtaster tekst vises forslag på den tekst du er i gang med at indtaste. Der søges i 3 prioriterede områder:

  1. Først vises helt- eller delvist match på centernavne i Konference.dk. Der er alene den tekst, som findes i centernavnet, som det er oprettet af Konference.dk og vises i listen over konferencesteder. Forslag som matches på centernavne vises med et særligt center-ikon. Skriver du f.eks. ”Sjælland” vil der først i forslagene vises: ”Nordsjællands konferencecenter”, fordi der i centernavnet indgår teksten Sjælland.

  2. Dernæst ser vi om der er match indenfor nogle foruddefinerede aktivitetsord, f.eks. hvis du søger på ”vinsmagning” eller ”spa”, så matcher vi mod aktiviteter der matcher vores foruddefinerede centre, der matcher på aktiviteter og viser disse i forslagene, med et særligt aktivitets-ikon.

  3. Dernæst vises forslag baseret på foruddefinerede regioner og byer. Dvs. en særlig liste af danske og skandinaviske byer samt regioner, som f.eks. trekantsområdet eller region sjælland. Vi viser også alle match på officielle danske byer i forslagene. Når du vælger en af disse forslag baseret på foruddefinerede regioner/byer vil vi automatisk vise alle match indenfor 30 km og du kan selv efterfølgende justere hvor stor en match-radius du ønsker. Regions-match markeres med et regions-ikon i forslagene.

  4. Slutteligt laver vi et fritekst-match på Google. Du kan forventer at finde alle typer af informationer og de er normalt geo-centrerede omkring skandinavien, som altså prioriteres højest. Skriver du eksempelvis ”Den sorte gryde”, som hverken matches på centernavne eller regioner, så vil Google's match på sætningen vises i listen. Disse markeres med et lokations-ikon i forslagene. Konference.dk vil dernæst vælge den geo-lokation, som Google foreslår på ”Den sorte gryde” og igen vise match indenfor 30 km.

Fritekst søgning

Ønsker du ikke at vælge blandt de forslag, som Konference.dk har fundet, kan du blot trykke enter efter du har indtastet en tekst.
Derefter udfører vi følgende søgning for dig:

  1. Vi søger på al fritekst i Konference.dk’s database og viser match.

Sortering på listevisningen

Hvis ikke du selv har valgt en sorteringsform, vil vi som standard sortere listevisningen af centrene i tilfældig rækkefølge. Dvs. hver gang du søger, kan de samme centre vises på en ny måde – alene for at sikre, at alle centre vises jævnt indenfor deres match.

Du kan dog selv i toppen af listevisningen vælge om visningen skal sorteres på en anden måde, f.eks. alfabetisk, efter kapacitet, pris eller afstand til lokation.

Ingen match

Hvis ikke der er nogen match på en søgning oplyser vi dig om det, og foreslår på baggrund af dine seneste søgninger andre steder der kunne være relevante for dig. Dette sker ud fra match på hvilke centre der ligger i nærheden af det du senest har søgt på eller fået vist.

Hvis ikke du har søgt på noget tidligere viser vi dig 4 tilfældige steder.

Filtre

På enhver søgning, kan du vælge at filtrere visningen, for at få et mere specifikt resultat.

Det kan eksempelvis være, at du indenfor din søgning, kun vil vise konferencecentre, som ligger i et bestemt prisniveau eller som kan tilbyde særlige faciliteter eller lignende. Tryk ”Anvend”, når du har valgt alle de kriterier du ønsker at filtrere på.

Filtre fungerer i kombination på type-niveau, mens det indenfor hvert type fungerer ved at du kan vælge så mange detaljeelementerne som muligt. Eksempelvis kan du vælge kun at vise centre, med pris mellem 800-1000 kr. OG hvor typen er ”slotte- og herregaarde ELLER Spa- og wellnesssteder”.

Filteret vises til venstre i listen over søgeresultater og på kortvisningssiden.

Husk at ”Nulstille filteret” i bunden at filteroversigten, når du ikke længere ønsker at benytte funktionen. Ellers kan du risikere, at der bliver fjernet søgeresultater, som du ellers gerne ville have vist.