Log ind Opret bruger
Centeradgang
Kursuslex
Menu
 

Opret bruger

  1. Jeg godkender og accepterer Konference.dk's betingelser
Har du allerede en bruger? Log ind

Hvad kunne I tænke jer at lave til jeres næste arrangement?

Gå på opdagelse i aktivitetsmulighederne. Som noget helt nyt, kan du starte din søgning med at vælge aktiviteter. Se fx alle mødesteder, der tilbyder kokkeskole eller go-cart i nærheden.

Brug jeres firmaaftaler!

I kan lægge jeres firmaaftaler ind i Konference.dk, så er det jeres egne priser I ser i søgningen. På den måde får I nemt bredt aftalerne ud i organisationen, så det bliver lettere for alle, at booke de steder I har lavet aftale med – på den måde sparer I både tid og penge.

Forespørgsler

Når du forespørger via Konference.dk, svarer mødestederne inden for ganske kort tid. Alle svar opstilles overskueligt i systemet, så du lettere kan sammenligne og udvælge det mest passende.
Du har også et arkiv over dine tidligere forespørgsler, som du kan genbruge, så du lynhurtigt kan finde egnede steder til gentagne arrangementer.

Betingelser for forespørgsel via konference.dk

Konference.dk's betingelser for Brugere - DANSK

Version 1.2 af 18. maj 2018


Det er gratis at anvende www.konference.dk og/eller den personlige betjening hos Konference.dk´s personale.

Det er også gratis for dig, når konference.dk placerer en ordre på dine vegne.

Vi forpligter os til:

Konference.dk forpligter sig til at svare hurtigt, præcist og fyldestgørende på enhver forespørgsel.

Vi beder dig om:

Vi skal orienteres, hvis der forespørges hos andre bookingportaler/bookingkontorer på det samme arrangement.

Svar os venligst hurtigst muligt på vore tilbud til dit arrangement.


Vær opmærksom på følgende:

Konference.dk er udelukkende formidler af handelen og kan ikke stilles til ansvar for leverancen på det valgte møde- og konferencested.

Eventuelle reklamationer i.f.m. et arrangement skal rettes direkte til møde- og konferencestedet og Konference.dk kan ikke pålægges at tilbagebetale hverken helt eller delvist.

Vi kan ikke vide med hvilke hoteller/kursuscentre din virksomhed har indgået specialaftaler med. Check selv med kolleger om I har særlige aftaler.

Persondata:

Konference.dk - en del af Kursuslex behandler dine data i henhold til den gældende lovgivning om persondata og har i den anledning truffet de fornødne foranstaltninger for at overholde denne. Når du anvender systemet og f.eks. sender forespørgsler gennem det, giver du os tilladelse til at behandle dine personoplysninger og kontakte dig på mail og telefon.

I forbindelse med forespørgsler og/eller booking af mødelokaler gør vi opmærksom på, at Konference.dk betragter sig som formidler af din henvendelse. Konference.dk handler således ud fra din instruks. Det indebærer, at Konference.dk og de steder du vælger at sende forespørgslen til, alle er selvstændige dataansvarlige. Der er således et delt datasansvar, og de steder, du vælger, vil behandle dine personoplysninger i henhold til deres egne persondatapolitikker.

Læs mere om Konference.dk's og Kursuslex' persondatapolitik og om dine rettigheder for sletning, berigtigelse og indsigt på følgende link: www.kursuslex.dk/persondatapolitik