Log ind Opret bruger
Centeradgang
Kursuslex
Menu
?

Statsaftaler

Moderniseringsstyrelsen under Finansministeriet har indgået aftaler med en del udbydere af hotel og konferencefaciliteter om statens indkøb af henholdsvis konferencefaciliteter og hotelophold i Danmark.
De statslige institutioner er forpligtet til at anvende Hotelaftalen og aftalen om Konferencefaciliteter, og selvejende institutioner kan frivilligt vælge at tilslutte sig aftalerne.
Konferenceaftalen er opdelt på 12 geografiske områder i Danmark, og for hvert geografisk område er der indgået en delaftale med overnatning og en delaftale uden overnatning.

Konferenceaftale fra 11 deltagere og op
Konferenceaftalen er opdelt i konferencer med overnatninger og konferencer uden overnatninger, og derfor bør statslige mødebookere være opmærksomme på, om det valgte konferencested er aftaleleverandør med eller uden overnatning. Konferenceaftalen skal benyttes, når der er tale om møder med 11 eller flere deltagere.

Arbejder du i en virksomhed med mulighed for at anvende statsaftalerne, kan du på Konference.dk se hvilke konferencepriser, der er aftalt med de møde- og konferencesteder, der har indgået aftale med Staten. Det kræver at du logger ind med din virksomheds CVR-nummer.

Her kan du læse mere om Statens aftale om Konferencefaciliteter:
http://statensindkob.dk/Statens-Indkobs-aftaler/Statens-Indkobs-aftaler/FM-Konferencefaciliteter

Her kan du læse mere om Statens Hotelaftale:
http://statensindkob.dk/Statens-Indkobs-aftaler/Statens-Indkobs-aftaler/FM-Hotelophold-i-Danmark