Log ind Opret bruger
Centeradgang
Kursuslex
Menu
?

Stjerneklassifikation

Stjerneklassifikation af overnatnings- og konferencesteder

De fleste lande i Europa har i dag en hotelklassifikation. Landenes klassifikationssystemer er forskellige, men en række lande i EU samarbejder om nogle fælles standarder. Danmark varetager klassifikationen for Grønland og Færøerne. Danmark har desuden en særskilt konferenceklassifikation for såvel hoteller som konferencecentre uden overnatning.

Hvor kan man se stjernerne?
Stjerneklassificerede danske virksomheder bliver markedsført med stjerner på Danmarks nationale turismeportal, VisitDenmark.com. Her kan du også søge på hoteller og konferencesteder, bl.a. efter deres antal stjerner.

Derudover får virksomhederne tilsendt et eksklusivt skilt (hoteller) eller diplom (konference- og mødesteder) med relevant stjerneantal og årstal.

Stjernerne er en god vejviser for kunderne
Stjernerne gør det lettere for kunder at få et overblik, når de skal vælge hotel. Klassifikationen er et pejlemærke, der hjælper til at overskue, hvorvidt et givent hotel eller konferencecenter lever op til den ønskede standard.

Der findes i dag et stort udbud af hoteller i Danmark, og det kan derfor være svært for potentielle kunder at beslutte sig. Med stjerneklassifikationen hjælper HORESTA kunderne et stykke af vejen, så de har et grundlag for at træffe et informeret valg.

Selv om klassifikationen ikke fortæller alt om overnatningsstedet, hvad den heller ikke skal, er den en god vejviser for kunden - og for hotellet eller konference- og mødestedet.

Klide Horesta